спортен изпускателен колектор ? от каде
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
спортен изпускателен колектор ? от каде
кой може да ми направи изпускателен колектор за мойта голфетка? (цени също ако може нещо като на KillerGTI ми се върти из главата
)

- r_tuning
- Автомобил:
- Двигател:
Re: спортен изпускателен колектор ? от каде
аз мога да ти направя......между 200 и 250лв. излизаlandwarrior написа:кой може да ми направи изпускателен колектор за мойта голфетка? (цени също ако може нещо като на KillerGTI ми се върти из главата)
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
колата ми е 1.8моно ,моля пусни ми на ЛС телефон и каде да те намеря да мина тая или другата седмица да се видим ,ако може направо след това и със монтаж при теб ще бъде идеално(естествено ще си платя отделно).Иначе цената ме устройва перфектноr_tuning написа:аз мога да ти направя......между 200 и 250лв. излизаlandwarrior написа:кой може да ми направи изпускателен колектор за мойта голфетка? (цени също ако може нещо като на KillerGTI ми се върти из главата)
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
- Selqatin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
излишно е повярвай ми,тея пари ги похарчи по полезно,последното на което проблема на тва 1,8 моно са колекторитеlandwarrior написа:ще се възползвам от офертата на р-тунинг ,по като за мен ми се струваassko написа:600лв неръждавейкаи аргонеца...може и марлите да скалъпиш за 700лв
![]()
П.П r_tuning още чакам да ми изпратиш телефон и каде да те намеря

- r_tuning
- Автомобил:
- Двигател:
да разбирасе...но така или ина4е 6те трябва да ги направи все някога:)...Selqatin написа:излишно е повярвай ми,тея пари ги похарчи по полезно,последното на което проблема на тва 1,8 моно са колекторитеlandwarrior написа:ще се възползвам от офертата на р-тунинг ,по като за мен ми се струваassko написа:600лв неръждавейкаи аргонеца...може и марлите да скалъпиш за 700лв
![]()
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
именно все от някаде трябва да се почне ,полека лека започвам ,нямам бързане а и гледам да се разпростирам според възможностите сиr_tuning написа:да разбирасе...но така или ина4е 6те трябва да ги направи все някога:)...Selqatin написа:излишно е повярвай ми,тея пари ги похарчи по полезно,последното на което проблема на тва 1,8 моно са колекторитеlandwarrior написа:ще се възползвам от офертата на р-тунинг ,по като за мен ми се струваassko написа:600лв неръждавейкаи аргонеца...може и марлите да скалъпиш за 700лв
![]()

- KILLER GTI
- Автомобил:
- Двигател:
r_tuning написа:аз мога да ти направя......между 200 и 250лв. излизаlandwarrior написа:кой може да ми направи изпускателен колектор за мойта голфетка? (цени също ако може нещо като на KillerGTI ми се върти из главата)
не зтава въпрос за нераждавейка нали?
- KILLER GTI
- Автомобил:
- Двигател:
landwarrior написа:кой може да ми направи изпускателен колектор за мойта голфетка? (цени също ако може нещо като на KillerGTI ми се върти из главата)
а моя колектор вече си има нов собстваник!
- r_tuning
- Автомобил:
- Двигател:
не..италиански алуминизирани трьбиKILLER GTI написа:r_tuning написа:аз мога да ти направя......между 200 и 250лв. излизаlandwarrior написа:кой може да ми направи изпускателен колектор за мойта голфетка? (цени също ако може нещо като на KillerGTI ми се върти из главата)
- r_tuning
- Автомобил:
- Двигател:
като се видим с него,6те му обясня някои работи за двигателя:)Selqatin написа:То верно че двигателя се почва утвънка на вътре демек филтри колекори изпускателна с-маинжекция/карбуратори
глава
вече олекотяване на бутала мотовилки маховик колянов вал...
Ама с тея колектори нема да усетиш нищо,по добре си смени главата и разкарай тва моно
- KILLER GTI
- Автомобил:
- Двигател:
r_tuning написа:не..италиански алуминизирани трьбиKILLER GTI написа:r_tuning написа:аз мога да ти направя......между 200 и 250лв. излизаlandwarrior написа:кой може да ми направи изпускателен колектор за мойта голфетка? (цени също ако може нещо като на KillerGTI ми се върти из главата)
така става!