Здравейте, колеги. Имам PASSAT B4 1.9 TDI 110hp слу4вало ли му се е на някого както си кара по нагорнище с около 190км/h след като се качи на равното да му падне скоростта на 180. Аз се видях в чудо. А точно бях метнал една вектра .Помпата ли ми прави номерца не зная. А също през лятото машината върви мноооо по-добре, едва ли ще е от по-ниските гуми.
Сипи му спирт за горене в резервоара и пак пробвай по същото нагорнище. Барем тоя път удари 280-290 км/ч. Ако падне под 240 км/ч. тоя път, продавай колата МОМЕНТАЛНО - за нищо не става!
Колега пускаш тема с която да си чешем езиците....Естествено е по баир да пада скоростта - все пак това не е някоя тунингована резачка с 200 и кусур коне та да литне Така че спокоино!Колата ти е наред - въпреки че мен ме съмнява това чудо да развие 190 в нагорнище...ако е така за равното ще ти трябват задкрилки.Успех!
занимаваш ни с глупости.къде е разрешено да се кара със 180-190км/ч? "за превишаване над 51 км/ч - с глоба 200 лв. и 3 месеца лишаване от право да управлява моторно превозно средство" а май такива като теб трябва да ги заключват...