Голф 2 Прекъсва РЕШЕНО
Голф 2 Прекъсва РЕШЕНО
Колата е голф2 1.6карборатор не знам номера на мотора смукача е автоматичен мисля си че работи когато си иска но това е друго.Значи колата прекъсва когато е влажно сезона е влажен и мокар тоест прекъсва постоянно.Не разбирам от коли нямам представа от какво може да е .Отворих капака като е тъмно видях че на кабела от бобината към делкото прехвърчат изкри смених кабела но нищо не се оправи.Благодаря ви предварително
Търсих с търсачката но нишо не открих
Последна промяна от pesho_bg на Пет 13 мар 2009 23:03, променено общо 1 път.
-
danaildel4ev
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 2 Прекъсва
pesho_bg написа:Колата е голф2 1.6карборатор не знам номера на мотора смукача е автоматичен мисля си че работи когато си иска но това е друго.Значи колата прекъсва когато е влажно сезона е влажен и мокар тоест прекъсва постоянно.Не разбирам от коли нямам представа от какво може да е .Отворих капака като е тъмно видях че на кабела от бобината към делкото прехвърчат изкри смених кабела но нищо не се оправи.Благодаря ви предварително
колега виж си дистрибуторната капачка и палеца как са
ще погледна колега мерси.Но забравих да кажа ще колата като е на празрн ход не бих казал че прекъсва като включа на скорт и като почна да и давам гас тогава.Забравих да кава че колата се кара и на гас но и на гас и на бензин си прекъсва
- MKII 1.6EZ
- Автомобил:
- Двигател:
Дистрибуторната капачка се навлажнява отвътре. Аз го имах същия проблем на влажно. Купи нова с все палец и сменяй без да му мислиш, 15-20лв ще ти излезе. 
Погледнах капачката и палеца нищо им няма явно човека преди мен не ме е излъгал че ги е сменил
-
theultimate
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Виж палеца отстрани дали няма нагар. Моя за 30-40 000км беше доста доволно нагорял.
Чудя се дали нее от кабелите за свещи твърдиса като тел аз съм чувал че трябва да са меки.Но пак ми казаха че оргиналните са така твърди
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Ако правят дискотека - сменяй ги.
Смени и свещите.
На центровка на запалването ходил ли си?
сигурен ли се че прекъсва заради липса на искра а не примерно от давене?
Смени и свещите.
На центровка на запалването ходил ли си?
сигурен ли се че прекъсва заради липса на искра а не примерно от давене?
Не съм сигурен но кабелите на чаткат поне аз не ги чувам.
Центровката да гледат не съм ходил ама то като се замисля сички кви маитори са в Разград
Центровката да гледат не съм ходил ама то като се замисля сички кви маитори са в Разград

- Fripon_X
- Автомобил:
- Двигател:
pesho_bg написа:Не съм сигурен но кабелите на чаткат поне аз не ги чувам.
Е не трябва да си майстор че да си смениш диструбуторната капачка и палеца
Виж някъде на тъмно дали прескача искра от кабелите, обърни внимание на ламариките в/у лулите на свещите понякога прехвърля м/у тях и корпуса; виж и вакумите.....пък накрая я закарай има едни майсторчета в Орел накрая на Стамболийски към жандармерията предполагам че ще ти кажат 

Мерси за съветите
Казвам сигурен сам че на дистрибуторната капацхка и на палеца им няма нищо
Поздрави на всички
Казвам сигурен сам че на дистрибуторната капацхка и на палеца им няма нищо
Поздрави на всички
- mk2_Golf83
- Автомобил: Голф 2
- Двигател: EZ 1983
проври си чукчето и наковалнята смениго ново струва 6лв , откаде знаеш че няма проблем при палеца и дист. капачка ? от много каране на колата те се търкат и разтоянието се увеличава а искрата намалява, ако беше от сф щях да я погледна колата и да оправя , и аз съм същия мотор 1.6 ез карбуратор
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”