Здравеите. Снощи претърпях птп и се качих на 1 бурдюр. Носача беше крив. Днеска смениха носача огледаха и казаха че няма нищо друго. Но проблема ми е следния на място имам хидравлика, НО като тръгна волана става по твърд и като въртя някаде не се връща. Утре ще ходя на реглаж. Някои да има идея какво може да е?
мерси предварително
Проблем след удар във Бурдюр. Голф 3
- npachovski
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем след удар във Бурдюр. Голф 3
Виж дали имаш някво масло в хидравликата...след удара да не си закачил некъде нещо
- plamen032
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
мини стенд преден мост и ако има проблем пак пиши.
най-верочтно предницата ти е много отворена(затворена) и оттам идват дертовете.. Освен, ако майстора, който ти е гледал колата, не си е бил забравил очилата
най-верочтно предницата ти е много отворена(затворена) и оттам идват дертовете.. Освен, ако майстора, който ти е гледал колата, не си е бил забравил очилата

Масло нямаше никаде. Имам предвит не е текло като излизам ще отворя да видя дали имам но съм на 100% сигорен че има в хидравликата. А от реглажа нали се оправя позицията на гумите има ли връска със това че ми е твърд волана ?
- plamen032
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
няма логика волана в движение да ти е по твърд отколкото на място... дори на коли без хидравлика при движение волана е перце. отиди на стенд. Там момчето ще прегледа колата отново. и ако всичко ти е 6 ще я реголира
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”