лампичката за мигачите
-
- Автомобил:
- Двигател:
лампичката за мигачите
днес колегата ми вика...на ей това кръстовище не подаде мигач а патрулката беше зад мене и ако те беше видяла можеше да ти направи проблем...викам му-как да не съм подал мигач?...вечерта по тъэмно си тръгвам от работа сядам и завъртам ключа...на таблото ми свети подозрително зелена лампичка...поглеждам-за мигачите...давам с лоста мигач на ляво..надясно-не се чува изобщо цъкането на релето....ясно рекох си...ясно ми беше че нямам мигачи-но не ми е ясно какъв ли точно може да е проблема...бушон или...?..някакви идеи?
- HAMELION
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: лампичката за мигачите
каква е колата
-
- Автомобил:
- Двигател:
Поло 1000 91г
- HAMELION
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
пробваи с ключа за авариините някои пат заяжда на някво мейдино полойение и от там идва целия проблем
-
- Автомобил:
- Двигател:
веднага отидох и проверих но не е в това проблема...когато си цъкат аварийните тя изгасва и светва напълно нормално а когато са изключени аварийни и мигачи свети с някаква половинчата сила...и като дам мигач-нищо
Пробвай да свалиш крушките и пак да ги сложиш. Поне при мен така беше - бяха се разместили от вибрациите по павета и дупки.
-
- Автомобил:
- Двигател:
крушките на самите мигачи или на лампичката на таблото?...защото когато пусна на аварийни няма проблеми-мигат си та се късат..?
- HAMELION
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
значи аз карам пасат 1998 и имах следния проблвм много подобен на теб имах авариини а мига4и не при мен релето и клуча за аварин са едно.просто се иадосах попо4уках го няколкоко пати и са оправи другия вариянт е не6то лоста в самия волан но не мога да сам сигорен
-
- Автомобил:
- Двигател:
Хм-ок утре на светло ще опитам и тоя вариант..дано стане!..Мерси все пак за идеята!!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
проверих дали не е от ключа за аварийните но той се държи много стабилно и на потупвания и на ударчета...явно не ще да е от него...другото което забелязах е че на неутрално положение лампичката свети наполовина като сила а дам ли ляв или десен мигач светва на пълна сила и дотам...гледах и бушоните-здрави са си!..странна работа
-
- Автомобил:
- Двигател:
току що разглобих кормилото и прегледах ключовете отвътре...обаче..всъщност дори като махна конекторите които отиват къв лостовете за мигачи,дълги светлини,чистачки и т.н.въпросната лампичка на таблото продължава да си свети с оная половинчата сила на светене като дам на контакт,което ме навежда на мисълта че явно проблема съвсем не е нито от бутона за аварийните,нито въобще от околокормилните джаджи и конектори,кабели и т.н....странното е че бушоните също са си здрави..къде тогава може да е проблема? при положение че като натисна бутона за аварийните мигачите си светят отлично,а не работят само когато ги задействам като мигачи..
- doc_j
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ел. реле???
-
- Автомобил:
- Двигател:
И аз съм за Реле 

-
- Автомобил:
- Двигател:
не беше реле!..окислен бушон!...а и няма как да е реле при положение,че аварийните си цъкат и светят супер!..не че съм сигурен но си мисля че релето е едно и също за аварийните и за мигачи..може и да не съм прав обаче!..както и да е-окислен бушон който външно си изглежда здрав!
-
- Автомобил:
- Двигател:
На предната ми кола по същия начин авариините работеха , а мигачите не и се оказа релето - което е едно за мигачи и аварийни.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”