Колега, пробвай голфа как се държи и огледай отдолу и цялото купе да няма ръжда, щото моя е 93та и тук-там е тръгнала

Виж да няма течове по и над двигателя - има един трипръстник например, дето протича антифриз от него, но не е голяма бела. На запален мотор не трябва да има и най-слабо тресене или вибрация, каквото и да ти говорят - карал съм GTI едишън и мърка по-неуловимо и от моя GT 90 коня (а аз подържам колата си като нова). Сега и аз мисля че АБФ мотора е по-сполучлив, ама то си зависи, нали знаеш

Относно комфорта в купето, щом е с 4 врати и има климатик (пробвай го), е идеална кола. Отвън не изглежда голямо, но всъщност като седнеш отзад разбираш че е просторно и пътниците отзад не изпитват неудобство. А и да отбележа че багажника съвсем не е малък и като сметнеш че задните седалки падат, сметката излиза че това е доста функционална кола (а и мощна в твоя случай).
Повярвай ми,на 23ти Декември, беше невероятна виелица, 5 души и багаж се чувствахме комфортно в голфчето, а колата бетер снегорин с хубави гуми изкачи и спусна целия Петрохан (минавах ги закъсващите като пътни знаци). По-добър пример от това ако има, здраве му кажи.
Успех!