да се върна на моя случай по темата със стъклото.
Днес си взех колата, стъклото сменено с оригинално поръчано такова и за сега всичко е ок без сериозни забележки. Накрая са ми ударили и автомивка вънка/вътре, тъй като било част от тенекиждийските услуги след това. Понеже ми е бял салона малко са останали черни пръсти по страничните ейрбези отпред, но това бял кахър и интересно в единия (шофьорския) нещо взе да дрънка, ще кажеш че някакви топченца има вътре в кората на еърбега. Не знам какво е станало но се надявам да се наместят и да спрар да дрънкат. Иначе стъклото е супер и хората си свършиха работата отлично. Колата ми стоя 2 дена и не съм платил нищо друго, освен 14,40 за автомивка, останалото каското (стъклото и монтажа), дори не знам колко е. Само преди това бях разпитал по магазините за стъклото ми някъде към 560 лв е. Старото ми стъкло не ми го дадоха, явно като вашите водни помпи го рецеклирват и айде пак на пазара. Мислех да питам да си го взема, но не ми се занимава излишно. Все пак аз просто си исках да ми оправят колата и това е.
Като цяло останах доволен от услугите и отношението им към мен като клиент. Сервизът за който става въпрос се намира в Сливен (Auto-DG оторизиран сервиз на VW-"Банско шосе" 8 Е)