...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Чет 20 яну 2011 15:56, променено общо 1 път.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Чет 20 яну 2011 15:56, променено общо 1 път.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
ами аз имам 2 комплекта километражи тука... едните са с дупка другите са с фолио... мен ко ме питаш пробвай първо с фолиото как е
според мен по-добре се получава... ама пробвай
иначе можеш да пробваш да го сложиш без да сваляш стрелките като малко го (не ме биийте) поразцепиш около централната дупка за да може да мине стрелката през нея... една половин см резка ще свърши работа мисля
иначе може да го закрепиш с двойно залепващо тиксо... ама не от ония месестите лепенки че после докато ги махнеш е ад пък и са дебели

- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Значи ето го старото табло:
Печата се на самозалепваща хартия и се лепи направо върху старото.
Това е изцяло разглобеното табло - километраж, часовник, показатели за температура и гориво:
Това вече е новото, като стрелките са боядисани със специален светлоотразитерлен лак и вечер на светлината от сините диоди стрелките стават жълти и се получава такъв ефект, че все едно светят.
На километража съм му хванал цаката как да се свали стрелката и после като се сложи да показва вярно. С часовника няма проблем също - стрелките се слагат на 12.00 и всичко е ОК.
Синьото осеветление съм го постигнал като съм сложил 2 сини диода от двете страни на таблото.

Печата се на самозалепваща хартия и се лепи направо върху старото.
Това е изцяло разглобеното табло - километраж, часовник, показатели за температура и гориво:

Това вече е новото, като стрелките са боядисани със специален светлоотразитерлен лак и вечер на светлината от сините диоди стрелките стават жълти и се получава такъв ефект, че все едно светят.

На километража съм му хванал цаката как да се свали стрелката и после като се сложи да показва вярно. С часовника няма проблем също - стрелките се слагат на 12.00 и всичко е ОК.
Синьото осеветление съм го постигнал като съм сложил 2 сини диода от двете страни на таблото.
- pinci
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Пак за белите циферблати...
vw_golf_2_Memphis написа:И последен въпрос какво фолио да използвам за да направя да свети километража синьо?Драго беше споменал нещо за такова от подвързия или нещо такова...
Забрави за фолиото. Отваряш таблото махаш зелената плака и слагаш сини диоди. Ефекта е уникален.

- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
-
- Автомобил:
- Двигател:
циферблати
Значи,аз преди 2 дена си направих на Вентото... бели циферблати,сложих и сини лампички обаче светят малко слабо... ше трябва да ги сменя с по силни .. Инак стана яко ...А за да не се махат стрелките аз направих следното : резнах фолиото от средата към ограничителя на стрелката,след това "надянах" белия циферблат и стана ,почти не си личи каде се съединява фолиото...Някой ако кажи как да покажа снимки ,ще покажа,че незнам
)

- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- Avgo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
RE
Там има и за Венто!!Натискаш венто и после Downloads!