emo_golf написа:искам да си ги ѕатъмним фаровете имам биг ксенон и не милслим че ще имам проблем с светлината ама дали МВР ше ми прави проблеми
Биг ксенон ОМГГГГГГГГГГГГ

emo_golf написа:искам да си ги ѕатъмним фаровете имам биг ксенон и не милслим че ще имам проблем с светлината ама дали МВР ше ми прави проблеми
marttyy написа:искам километражи за женто тди от 0-200 и 5000 оборота. ако може някои да ги качи с реалните размери
А написа:има специлани машини които лепят с пласмасов електрод и наистина става успешна "заварка" но за този тип пластмаса се оказа че няма електроди
Б написа:Пластмасов електрод звучи велико!
Като си счупя на кирката сапа ще го заваря с дървен електрод!
loshiqa написа:Купувам : Бленди (мисля че се казваха белнди )
swifter написа:Почистване от прах и други. В моя имаше някаква гадина, залепнала на рама. Като я махнах спря и спама в пощата ми![]()
vlado_vento написа:колега колко ше ми излезне като ми е пратиш с кориер
Bobi_S13 написа:абе Петък 13 не беше ли у Вторник бре?
ето снимки как стоят на bmw ci копе
kiko946 написа:аз пък се опитах да долея масло при работещ двигател е не иска да влезне.
snickers_ написа:А бе така и така ми треат 1 каемри за видео наблюдение някой има ли идея тея кадето са преди тунелчето на обелския път дали ще станат и без тва не ги ползват
dlug написа:В зависимост от наклона, ако е доста голям си карам на предавка, ако наклонът позволява изключвам. Не е чак такава драма да си по инерция. Лично аз съм пускал Витоша от Златните мостове до София по инерция (точно в тази връзка за да видя как ще се държи колата) и нищо особено не се случи. Разбира се съм се съобразявал и не съм натискал душмански като Томи Лий циците на Памела.
marmot123 написа:За сега съм се спрял на 1.9ТДИ ХаиЛаит, защото ми казват че е икономичен....
nigga написа::screwy
п..п. до модераторите:
понеже съм фен може ли да покажа снимки от това което направих в кенеФа преди 30мин.има интересни снимки на едно ла*но
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 40 госта