Аз съм нов тук даде под нов имам предвид че това ми е първата постната тема иначе от одавна чета форума Ви и съм изумен, че има такива пичове тук

Купих си VW Golf 2 Syncro обаче да Ви кажа не съм много наясно какво купиххх....

Така като за начало искам да ви попитам 1-2 нещица
Като за начало на големия ми талон пише, че колата е 1.8 72 коня
само че това малко ме съмнява поради простата причина че върви мнооого мамка му особено като се включи това 4x4 и направо все едно влак ме блъска отзаде
искам да разбера долу горе колко коня е това чудо
89-та година е и със сигурност е 1.8
Има ABS и MFA
така другото което искам да Ви питам е за MFA-то
всичко показва долу горе правилно но средния разход на гориво просто няма нищо общо ..показва ми стойности от 0.7 до 1.1 .. да бърка в математиката ? да ги смята не на 100 а на 10

Също така имам малко странен шум в предницата докато карам напред .. приятел ми каза че е лагер но малко ме съмнява защото докато завивам обира луфта и не хрка.
Да ви кажа колата я взех на долу горе добра цена защото четох един от постовете където казаха че такива 2-ки са над 2000euro това е в малко окаяно състояние отвънка обаче човека който ми го продаде знаеше за колата единствено че е 4х4 и че дърпа Calibri на 400м

Знам че поста ми звучи малко глупаво но още съм млад пък и хората се учат докато са живи

С най-добри пожелания !
П.С.
Бахти 1.8 пък е 2 шепи