Машинка за ел.огледала - счупена
- mchudomirov
- Автомобил:
- Двигател:
Машинка за ел.огледала - счупена
Здравейте колеги имам пасат 1.8Т 1999 и ми се счупи машинката за ел.огледалото , всмисъл тя е на ябълка все едно и точно часта която се движи се счупи.. може ли някой да ми помогне от къде мога да я закупя колко струва.. или дали може да се оправи ?
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Re: Машинка за ел.огледала - счупена
Здравей колега.
Ако имаш възможност направи снимка на детайла и я пусни и за кое огледало се отнася(не знам дали са еднакви тези части от тях). В момента къде си - Лондон или в град в България? Не знам да се продава нов само елемент от захващането на огледалото. Ако си в София можеш да провериш за употребявано огледало на добра цена тук: viewtopic.php?f=48&t=116886
А можеш и в подфорум "Купува" да пуснеш тема, че търсиш въпросната част. Твърде е възможно да има клега със счупено огледало, но да с останал здрав елемент, който ти трябва.
Ако имаш възможност направи снимка на детайла и я пусни и за кое огледало се отнася(не знам дали са еднакви тези части от тях). В момента къде си - Лондон или в град в България? Не знам да се продава нов само елемент от захващането на огледалото. Ако си в София можеш да провериш за употребявано огледало на добра цена тук: viewtopic.php?f=48&t=116886

- mchudomirov
- Автомобил:
- Двигател:
Здравей колега , благодаря за отговора. В момента съм си в България , но съм от Сливен. Става въпрос за машинката за регулация на ел.огледалото вътре до дръжката на вратата.. която има 3 хода мисля че .. за подгряване за наляво и надясно ... просто то се държи само на една пластмаса и се счупи, но ще направя и снимка за всеки случай.
- mchudomirov
- Автомобил:
- Двигател:
plamen_iv ми даде точен и конкретен отговор:
Заглавие: Re: Машинка за ел.огледала - счупенаПапка: Входящи
Ако става въпрос за това,то можеш да си я поправиш:
http://www.passat-b5.ru/index.php?optio ... &Itemid=57
Изпратено на: 15 Мар 2009 18:03
... не разбирам много руски но по картинките може и да се оправя.. стига да намеря свободно време.
Заглавие: Re: Машинка за ел.огледала - счупенаПапка: Входящи
Ако става въпрос за това,то можеш да си я поправиш:
http://www.passat-b5.ru/index.php?optio ... &Itemid=57
Изпратено на: 15 Мар 2009 18:03
... не разбирам много руски но по картинките може и да се оправя.. стига да намеря свободно време.
- BigTo
- Автомобил:
- Двигател:
40 лева си купих втора употреба, а и на това му се вика копче за ел. огледала, а не машинка, защото всеки първоначално ще си помисли, че става дума за машинката на самото огледало. Разрови се из мобилте за Пасати на части и ако ти се въртят малко телефони можеш да си свършиш работа без проблеми, даже хората работят и с куриери.
- plamen_iv
- Автомобил:
- Двигател:
49лв си го купих ново от Аутотрейт Варна,но какво му пречи да си направи старото?
- mchudomirov
- Автомобил:
- Двигател:
Дали копче дали машинка.. хората които искаха да ми помогнат ми помогнаха.. незнам поста ти с цел да се заяждаш ли си го пуснал. Ще се пробвам утре да го поправя по начина на братушките 

- mchudomirov
- Автомобил:
- Двигател:
Днес отворих въпросната част.. при мен проблема е че безцветното пластмасово "краче" ако мога така да го нареча , от снимките на братушките е счупено през средата , а не само главичката която влиза в джойстика. Ще пробвам със силно лепило да го залепя първо и след това да пробвам техният вариант но не давам много надежди.. ще ходя май по моргите. Някой има ли си на представа , моята кола е с десен волан .. има ли значение машинката дали е на лява или дясна врата.. различават ли се ?
- plamen_iv
- Автомобил:
- Двигател:
Различават се!
- BigTo
- Автомобил:
- Двигател:
mchudomirov написа:Дали копче дали машинка.. хората които искаха да ми помогнат ми помогнаха.. незнам поста ти с цел да се заяждаш ли си го пуснал. Ще се пробвам утре да го поправя по начина на братушките
Много съм далече от мисълта да се заяждам. Просто в следващ момент, някой друг колега тръгва да търси такава тема и пише "копче за огледалата", а твоята тема е машинка, макар да има много полезна информация, ще я изпусне и не може да си свърши работа и пуска нова тема. И така си пишем теми за едно и също нещо, което ме навява на мисълта, че има поне още 2 такива теми, едната от които даже май аз съм я пускал.
И какво стана, намерили и го прави по руския вариант?
- bega
- Автомобил:
- Двигател:
Здравей те! Много полезна информация получих от тази тем. Направих си копчето за ел.огледалата както братушките са го показали. Само дето аз използвах от една детска количка оста и едното колело и поксипол.
- I4o_naskov
- Автомобил:
- Двигател: