Мнениеот freestyler911 » Съб 07 мар 2009 9:16
В Щатите ми се случи това, стъпвам в колата и като натиснах мокета краката ми плувнаха във вода.... колата е понтиак град американ 97
Решението , всички видове седалки, барчета около скоростите и т.н. вънка, вдигнах мокета , всичко беше МУХЛЯСАЛО и във вода, оттам, най евтините хавлии , 10 броя, попих водата, и всичката изолация я изхвърлих, оставих да изсъхне 2 часа на температура 37-38 градуса ....
после купих вата за топло и шумоизолация, тя е лъскава от едната страна , като домакинско фолио, от другата страна е като подложка за ламиниран паркет , ама доста по дебела, купих и от черния монтажен силикон...
купих и един дезинфектант за мокети, прилича на прах за пране , ръсиш си го по мокета , да престои няколко дена после прахосмукачка, така пишеше на опаковката, аз наръсих директно по ламарината, да обере мизерията от мухала, после поизрязах от изолацията и започнах да облепям под мокета със силикона. Като налепих всичко доволно, взех хавлии от хотела дето работих (доста дебели и меки) и с тях довърших изолирането като ги залепих директно върху тая изолация дето я слагах, отгоре пак с препарата за килими, после заболтих нещата ... Мокета стана мек, заради хавлиите, а за шумоизолирането нямам думи... перфектно , като бонус получих свежия аромат в купето , от препарата за мокети ....
Проблема беше, че , където е радиаторчето на климатика, под него има една ваничка дето отвежда конденза извън купето, та тя се беше пукнала и течеше в купето... Зор дойде докато успея да я достигна, цялото табло демонтирах ....