Hristo Dimov написа:Може да е и капачката на разширителния съд - скоро бях свидетел на такъв случай. Когато клапана е развален, той създава по-високо налягане в системата и маркучите се втвърдяват. Пробвай дали като смениш капачката - тя струва около 10 лв.,няма да си дойдат нещата на мястото. Иначе това за издуханата гарнитура на блока - е нещата тогава са доста сложни!!!
hristov_GL написа:Hristo Dimov написа:...
.... но забелязах друго нещо ... как така изпарителя не ти е вързан за охладителната система на колата ??? с какво се затопля газът зимата ??? или не съм разбрал правилно ??? не е възможно да не е вързано .....
Теодор написа:Защо не пробваш да смениш водната помпаСтрува ми се че от нея ти е проблема
PuShE_ написа:а термостата гледал ли си го...махни го и ги сложи в тенджера с вода на котлона и следи температурата на водата,мисля на около 88-90 градуса трябва да отваря термостата,да не се окаже че термостата е заминал и при по-малка температура да отваря и колата дане може да загрее...на място като форсираш повечко загрява ли колата
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта