Защо замръзва ... нафтата у нас.

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Защо замръзва ... нафтата у нас.

Мнениеот L&R » Вто 07 мар 2006 19:42

интересно четиво:wink:

http://www.mobile.bg/perl/main.cgi?topm ... nu=1&act=2

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Вто 07 мар 2006 21:42

Найстина интересно, дефакто пак сме преебани, ама поне това хвърля няква светлина по изминалите въпроси който НИ тормозеха миналия месец,
:wink:

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Вто 07 мар 2006 23:15

Аз вчера заредих за 50 лв. от ЕКО кинитрон...лелее...........отзад съм като икарус...само В-пауър му е майката

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Вто 07 мар 2006 23:18

Най-добрата е танк Т-34 пауър и БДЖ-пауър!Всичко друго е няк,во подобие на качествено гориво!

Потребителски аватар
ANNIHILATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANNIHILATOR » Вто 07 мар 2006 23:43

Малко не го схванах това.Първо Еко Елда и ОМВ ги слагат на първо място като качество и доближаващи се до нужните характеристики, а накрая казват че на Еко Елда пробата замръзнала напълно за разлика от другите.Или те нещо са сгрешили или аз нещо бъркам.
Иначе веднъж даваха нещо подобно по телевизията, но за бензините.И там казаха че ако гражданин се съмнява в качестватана дадено гориво се обажда (мисля че беше в държавна агенция за метрология и технически надзор) и те идвата и мерят но всичко е за твоя сметка, а цената мисля че беше около 250 - 350 лв.
Мой колега който до скоро е работил в фирма за инсталиране и сервиз на бензинови колонки ми расправяше че по принцип, зада вдигнат октановото число слагали разни добавки. С две думи изкуствено нагласят нещата.
Най-лошото е че от цялата работа страда обикновения български гражданин, и никой няма интерес да се променят нещата към добре.

Потребителски аватар
yossarian
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот yossarian » Сря 08 мар 2006 8:21

ANNIHILATOR написа:Малко не го схванах това.Първо Еко Елда и ОМВ ги слагат на първо място като качество и доближаващи се до нужните характеристики, а накрая казват че на Еко Елда пробата замръзнала напълно за разлика от другите.Или те нещо са сгрешили или аз нещо бъркам.
Иначе веднъж даваха нещо подобно по телевизията, но за бензините.И там казаха че ако гражданин се съмнява в качестватана дадено гориво се обажда (мисля че беше в държавна агенция за метрология и технически надзор) и те идвата и мерят но всичко е за твоя сметка, а цената мисля че беше около 250 - 350 лв.
Мой колега който до скоро е работил в фирма за инсталиране и сервиз на бензинови колонки ми расправяше че по принцип, зада вдигнат октановото число слагали разни добавки. С две думи изкуствено нагласят нещата.
Най-лошото е че от цялата работа страда обикновения български гражданин, и никой няма интерес да се променят нещата към добре.

Поредното поръчково творение на жуналисти малоумници! Излиза че България е най-северната страна в Европа. Това че тестовете са некадърно направени е друг въпрос.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”