Препоръчайте плеър
- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
Препоръчайте плеър
Доите ред да сменя и аз старото паинерче 2 ра серия. Искам да ми препоръчате някакво CD до към 320 лв аз гледах Pioneer DEH-5000UB и като цена и параметро до колкото разбирам ми се стори добър,но не разбирам много затова и питам. Вчера взех едни JBL GTO 937 знам че са на 2 ома но за момента няма финанси за 2ри усилвател и така ще кара извесно време. Предна линия 8.5 см мегавокс маи бяха някакви ( пусто поло кои му е сложил толкова малки колонки )
-
misho_GTI
- Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
- Двигател: PB 112 + 1P 98
Re: Препоръчайте плеър
bbboiko2004 написа:Доите ред да сменя и аз старото паинерче 2 ра серия. Искам да ми препоръчате някакво CD до към 320 лв аз гледах Pioneer DEH-5000UB и като цена и параметро до колкото разбирам ми се стори добър,но не разбирам много затова и питам. Вчера взех едни JBL GTO 937 знам че са на 2 ома но за момента няма финанси за 2ри усилвател и така ще кара извесно време. Предна линия 8.5 см мегавокс маи бяха някакви ( пусто поло кои му е сложил толкова малки колонки )
Няма да сбъркаш ако вземеш този плеър, има си изход за усилвател, юуесби и аукс вход, звукът му е чудесен. А относно за говорителите...хич да не те притеснява, че са на 2ома, никакъв проблем, само малко повече загрява сидито, храни си ги задоволително.
п.п. Ако може кажи от къде ги купи(може и на ЛС).
- bbboiko2004
Сега се ровя из разни саита на паинер до колкото разбрах разликата м/у 5000UB и 4000 е само в това че 5000 има 10 цвята на дисплея. Има ли друга разлика за разликата в цената ?
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
http://www.aval-bg.com/catalog/display_model.php?category_id=1&product_id=4&style_id=13&substyle_id=1581
Ей тоя ще дойде малко по-скъпичък от Пайнера, но незнам защо толкова много си мисля, че ще си заслужава.
Ей тоя ще дойде малко по-скъпичък от Пайнера, но незнам защо толкова много си мисля, че ще си заслужава.
-
misho_GTI
- Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
- Двигател: PB 112 + 1P 98
radi_nrj написа:http://www.aval-bg.com/catalog/display_model.php?category_id=1&product_id=4&style_id=13&substyle_id=1581
Нямам много наблюдения над алпайните, но като гледам характеристиките също си заслужава.
- bbboiko2004
Мен лично не ме вълнува много че може да работи с Ipod и да говоря по телефона с него, мен по ме интересува качеството на звука, а и от това което видях Pioneera има повече настроики на еквалаизера има и среди и има още някаква там система дето да изулира колоните под и над някои честоти което е полезно за моите малки колонки които не са податливи на ниски честоти. Ако съм в грешка нека бъда поправен 
- TheBoss
- Автомобил: VW Corrado
- Двигател: 9A
Преди 1 месец монтирах Pioneer DEH-50UB на един приятел на колата. След като го пуснахме да свири на някакви си смотани говорители в един Ровър мога да ти кажа че вади перфектен звук и сега чакам да ми докарат и на мене такъв. Виж го и него. Мисля че цената му е около 320лв. 
- bbboiko2004
TheBoss написа:Преди 1 месец монтирах Pioneer DEH-50UB на един приятел на колата. След като го пуснахме да свири на някакви си смотани говорители в един Ровър мога да ти кажа че вади перфектен звук и сега чакам да ми докарат и на мене такъв. Виж го и него. Мисля че цената му е около 320лв.
И аз го гледах и може би това ще е или 5000UB но това наи вероятно ще го реша в последния момент
- rollin
- Автомобил:
- Двигател:
Момчета като гледам ценовия диапазон в който се въртите, реших да ви подскажа каде е истината, а вече си е ваша работа дали ще я предпочетете
http://i.caraudiobg.com/index.php?page= ... t&Itemid=5
Има доволно настройки и ниски изкривявания, свети с неонова подсветка и то в много и различни цвята, изчистен дизайн, USB .... абе просто уникално за парите си....
Ето по голяма снимка
http://www.mobi-sys.ru/upload/iblock/2e ... 6141uy.jpg
http://i.caraudiobg.com/index.php?page= ... t&Itemid=5
Има доволно настройки и ниски изкривявания, свети с неонова подсветка и то в много и различни цвята, изчистен дизайн, USB .... абе просто уникално за парите си....
Ето по голяма снимка
http://www.mobi-sys.ru/upload/iblock/2e ... 6141uy.jpg
- radi_nrj
bbboiko2004 написа:Мен лично не ме вълнува много че може да работи с Ipod и да говоря по телефона с него, мен по ме интересува качеството на звука, а и от това което видях Pioneera има повече настроики на еквалаизера има и среди и има още някаква там система дето да изулира колоните под и над някои честоти което е полезно за моите малки колонки които не са податливи на ниски честоти. Ако съм в грешка нека бъда поправен
Аз в момента съм с Алпин и мога да ти кажа, че е на светлинни години пред Пайнера. А тожа за еквалайзера ще ти кажа, че на моя всички настройки са на 0 и свири прекрасно.
Предложих ти този модел защото видях, че пайнерчето дето си харесал е с USB и front AUX, атова е най-ефтиния Алпин, който ги има и 2-те. Има и по-ефтини вариянти само с USB или само с Front AUX.
Аз доста плеари съм сменил и слушал и мога да кажа, че Алпин, Кларион и Накамичи са в друга лига.
- rollin
- Автомобил:
- Двигател:
radi_nrj написа:bbboiko2004 написа:Мен лично не ме вълнува много че може да работи с Ipod и да говоря по телефона с него, мен по ме интересува качеството на звука, а и от това което видях Pioneera има повече настроики на еквалаизера има и среди и има още някаква там система дето да изулира колоните под и над някои честоти което е полезно за моите малки колонки които не са податливи на ниски честоти. Ако съм в грешка нека бъда поправен
Аз в момента съм с Алпин и мога да ти кажа, че е на светлинни години пред Пайнера. А тожа за еквалайзера ще ти кажа, че на моя всички настройки са на 0 и свири прекрасно.
Предложих ти този модел защото видях, че пайнерчето дето си харесал е с USB и front AUX, атова е най-ефтиния Алпин, който ги има и 2-те. Има и по-ефтини вариянти само с USB или само с Front AUX.
Аз доста плеари съм сменил и слушал и мога да кажа, че Алпин, Кларион и Накамичи са в друга лига.
Това е много отнсително...
Наистина Алпин имат много добри модели обаче във високия им клас а тоя модел определено не е там...а да се сравнява с накамичи просто е неумесно...
Аз бях фен на Алпин(и още съм им) но вече няколко години съм с Пайнер(обаче върховите модели) и като настройки на звука са по добри, така че тука дилемата не е коя марка да се предпочете, а кой плейър за тея пари, а този Алпин от линка е доста назад спрямо Кенууда дето предложих...
А що се отнася до качествено свирещите марки не забравяйте и Бекер

- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
Не знам за пайнер и подбия но алпина знам ,че си е мерцедеса !
- radi_nrj
rollin написа:Това е много отнсително...
Наистина Алпин имат много добри модели обаче във високия им клас а тоя модел определено не е там...а да се сравнява с накамичи просто е неумесно...
Аз бях фен на Алпин(и още съм им) но вече няколко години съм с Пайнер(обаче върховите модели) и като настройки на звука са по добри, така че тука дилемата не е коя марка да се предпочете, а кой плейър за тея пари, а този Алпин от линка е доста назад спрямо Кенууда дето предложих...
А що се отнася до качествено свирещите марки не забравяйте и Бекер
Да вярно забравихме за Бекера. И стига сте се заблуждавали с тея настройки. Единствената настройка която е нужна за една добра система са Хай-пас и Лоу-пас филтрите (и те са нужни ако се ползва събуфер). А ако са толкова важни корекциите ще напомня, че за разлика от другите машинки Алпина не е с графичен а с параметричен еквалайзер при, който може да се избира честотата, която ще корегираме. Параметричния еквалайзер прави доста по-прецизни корекции от графичния.
Кенуда който си дал за пример е много добър, но не е по добър от Алпина.
- bbboiko2004
Тотално се обърках
Много мерси за предложенията и много се колебая м/у DEH-50UB и кенлууда, алпина е готин но не ми допада дизаина все пак освем характеристиките трябва и като го погледна до мен на таблото да ми е приятно . А какво мислите за сони или да не питам изобщо, аз не съм много поразен от тяхните плеъри но ми направи впечътление че никои не предложи техен продукт 
Много мерси за предложенията и много се колебая м/у DEH-50UB и кенлууда, алпина е готин но не ми допада дизаина все пак освем характеристиките трябва и като го погледна до мен на таблото да ми е приятно . А какво мислите за сони или да не питам изобщо, аз не съм много поразен от тяхните плеъри но ми направи впечътление че никои не предложи техен продукт 
- radi_nrj
bbboiko2004 написа:алпина е готин но не ми допада дизаина все пак освем характеристиките трябва и като го погледна до мен на таблото да ми е приятно
Плашиш ме, почваш да разсъждаваш като жена
това в кръгът на шегата. А сега сериозно, щом така стоят нещата взимай Кенуда и не се занимавай с глупости. Колкото доо Сонитата - топ модела им е много по-зле от Кенудчето дето Rollin ти предложи.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”