Падна поредната жертва

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
koskoboy
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот koskoboy » Пон 06 мар 2006 16:54

Брат,

мене ме изцепихаминалия уикенд. по същия бутален начин.. и то за 2ри път. съжалявам и за теб, вярвай ми че ЗНАМ КАКВО Е!!!!

http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=15838

А и лайсните ми поприбраха :-( миналата година.
Миналото лято ги усетих една ранна утрин и ловко от прозореца изцепих и 9-тте патрона от чифтето - избягаха...
май направих грешка, че пуках с газовия, а не с въздушната... ама ме беше страх да не надраскам колата с чашките.
та апашите вазираха, но след малко дойдоха ушевите - след дъжд качулка... та обяснения, чудеса, разправии....
и оттогава нямах набези.
до миналия уикенд - като си видях колата на сутринта по "дупки" и с висящи кабели само дето не ревнах... и то от злоба... че съм безсилен.
Господ да им е на помощ, ако ги хвана... готов съм бая мастило да изпиша... всички знаем къде.

в момента съм с бленди...
не че няма начини - разпробиване главите на закрепващите болтове, смола, силикон, занитване, мрежички, фибростъко... ама ако си набележат автомобила 100% ще му "свалят" нещо. пък ако не успеят - ще го натрошат... е, тогава поне пълното каско важи, но отново си е разправия и ходене по мъките.
та, ако дай Боже, един хубав ден хвана някой негодник, който се опитва да отмъкне нещичко от моя или автомобил на колега, ОБЕЩАВАМ, че лично ще го доведа на сбирката, да му се порадваме. е, надали ще е твърде годен за комуникация, ама ще има за всички.

поздрави!

Потребителски аватар
Memo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Memo » Пон 06 мар 2006 18:26

Колега,
лошото е че и бленди явно крадат, май единственото спасение е запълване на бронята. А за страничните спасение няма, въпреки че тях едва ли ги крадат за продажба и вероятността да ти ги гепят не е голяма. Лайсните дано не ми ги барат.
А аз ако видя такъв до колата ми...хич няма да го предупреждавам с газов, звъня на един приятел от квартала, слизам долу с една тояга да дебна да не избягат, идва той с колата, заклещва ги и да им е яка дупарата...Ако тръгнат да бягат напрао ше ги мачкаме гадове долни...Човек да не може да спи скпокойно...
Най-куриозното е че днес съм забравил да си пусна алармата и колата ми е седяла 8 часа отключена в една уличка и никой не я е докоснал :D

Потребителски аватар
simon
Автомобил: Hyundai Tucson
Двигател:

Мнениеот simon » Сря 08 мар 2006 14:00

Абе много ми е интересно каде отиват тези халогени и мигачи,по улиците вече всеки втори голф е без,че някои и по два три пъти им ги гепят!То трябвя все някъде да си ги слагат?

Върни се в “ОФФ-Топик - други”