я си легай, че халюцинираш вече
Kuncavia написа:Гледам има вече гараж, но защо нямам достъп?
, че сега приоритет му е Гаража
засега 
Едва ли някой ще обърне внимание на следващите ми думи, но мисля, че това ще бъде полезно за ограничаване на спама и тъпите коментари в Продава, за Купува май няма смисъл.Идеята е да може само да се публикуват теми, без да може да се отговаря на тях.Реално, ако някой е заинтересован и има някакви въпроси - системата за ЛС работи перфектно.Доколкото съм запознат не са нужни промени по "програмистката" част(демек тази на Израелчо), а е до настройки на самия форум, така че не е особено трудно да се даде "Enable" или както там се води(че от отдавна не съм боравил с админ панела на phpbb)...Според мен има хляб в предложението, но вие си решете.
Achim Lauritzen написа:Едва ли някой ще обърне внимание на следващите ми думи, но мисля, че това ще бъде полезно за ограничаване на спама и тъпите коментари в Продава, за Купува май няма смисъл.Идеята е да може само да се публикуват теми, без да може да се отговаря на тях.Реално, ако някой е заинтересован и има някакви въпроси - системата за ЛС работи перфектно.Доколкото съм запознат не са нужни промени по "програмистката" част(демек тази на Израелчо), а е до настройки на самия форум, така че не е особено трудно да се даде "Enable" или както там се води(че от отдавна не съм боравил с админ панела на phpbb)...Според мен има хляб в предложението, но вие си решете.
Tочно това щях да предложа и аз,писането в темите е безмислено,спокойно може да се пита на ЛС за информация.

Pichaga написа:значи изр...имал гараж, при аватарчето му е....цъкнете на него...ааа нямал гараж
СТИГА с тоя гараж, като искате да разберете има или няма цъкате горе на гараж и виждате
аз вече се отчайвам, че най-важното тука е тоя гараж

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 24 госта