Имам една Nokia N82, която е най-бъгавия телефон на всички времена и след поредното му пребиваване в сервиз ми писна и ще го разкарвам.
И понеже очевидно съм мазохист и пак ще взема Nokia да ви попитам за реални впечатления ако имате към следните модели:
N96
N85
E66
5800 смартфон
Интересуваме най безпроблемния.
С какво да сменя царя на бъга?- Nokia N 82
- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
С какво да сменя царя на бъга?- Nokia N 82
Последна промяна от Pichaga на Вто 31 мар 2009 15:08, променено общо 1 път.
Причина: оправих заглавието, а ла Холи
Причина: оправих заглавието, а ла Холи
- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
Re: С какво да сменя царя на бъга?
Само за Н96 мога да кажа, доста добро телефонче, мисля ще си доволен ако си го земеш, пробвай.
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
Добре де , само ми кажи какво толкова се е бъгясало ? Питам , защото имам черна финландска Н82 - никакви грижи 1 път зависна като си играх с Garmin - навигацията ...скоро за идеята само и сложих последия фърмуер и толкова ... Нищо не разбирам
Това е оффтопик с опознавателна цел

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
rosy написа:Имам една Nokia N82, която е най-бъгавия телефон на всички времена и след поредното му пребиваване в сервиз ми писна и ще го разкарвам.
И понеже очевидно съм мазохист и пак ще взема Nokia да ви попитам за реални впечатления ако имате към следните модели:
N96
N85
E66
5800 смартфон
Интересуваме най безпроблемния.
аз като гледам всичките са смартове

Смени го с е66.

- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
juve написа:Добре де , само ми кажи какво толкова се е бъгясало ? Питам , защото имам черна финландска Н82 - никакви грижи 1 път зависна като си играх с Garmin - навигацията ...скоро за идеята само и сложих последия фърмуер и толкова ... Нищо не разбирам![]()
Ми няма нещо което да не е бъгясало. Блокира си когато иска, разфокусира се камерата, последния път се заключи и неще да се отключва, такъв си му е характера

Лило да верно всички са такива, ама па може някои от изброените да е по читав
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
брях мааму ...моя пък нищо не ми прави .... да не е нещо от софтуера ? Ама пък факт е че от моята 1 ва нокиа дето падна от 5 етаж и оживя до сегашната ми има бая вода изтекла ...всички са много нервни да пускат все нови модели за по 3 месеца и това пречи да си изпипат работата като хората и колкото е по мощна фирмата - толкова е по нервна ! 

а и като всяка технология - колкото по-сложна става, толкова повече проблеми могат да възникнат
аз лично бих избрал 5800, зашото е експрес мюзик, допада ми Iphone дизайна, има хубава батерия (най-добрата от изброените телефони мисля) и е с най-новия Симбиан 9.4
По принцип Е-серията се води като бизнес телефони и самите нокиа си казват, че там се целят в надеждността най-вече. Обаче е66 е със същата ОС като твоя "цар на бъга", така че не очаквай някаква грандиозна промяна
Другите представители на Н-серията са с една идея по-нова ОС от твоята сегашна и се предполага, че някои бъгове са изчистени. Аз само с Н96 съм запознат - баща ми има такъв и да ти кажа не е като да не увисва и да се изключва по време на разговор..
А ако търсиш най-безпроблемния телфон, това със сигурност няма да е някой смартфон
аз лично бих избрал 5800, зашото е експрес мюзик, допада ми Iphone дизайна, има хубава батерия (най-добрата от изброените телефони мисля) и е с най-новия Симбиан 9.4
По принцип Е-серията се води като бизнес телефони и самите нокиа си казват, че там се целят в надеждността най-вече. Обаче е66 е със същата ОС като твоя "цар на бъга", така че не очаквай някаква грандиозна промяна

Другите представители на Н-серията са с една идея по-нова ОС от твоята сегашна и се предполага, че някои бъгове са изчистени. Аз само с Н96 съм запознат - баща ми има такъв и да ти кажа не е като да не увисва и да се изключва по време на разговор..
А ако търсиш най-безпроблемния телфон, това със сигурност няма да е някой смартфон

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
luper-a е донякъде прав за зависването
иначе,процесора на е66 е готин
Лично,скоро мисля минавам на виндоус платформа

иначе,процесора на е66 е готин
Лично,скоро мисля минавам на виндоус платформа

- kossel
- Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
- Двигател: 103 коня 1600 16V
Досега бях 2 години с Н73 - безпроблемен
Сега съм с Н78 - от 2 месеца - засега съм доволен
Сега съм с Н78 - от 2 месеца - засега съм доволен
-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
Ще следя темата, че и аз съм се ориентирал точно към тези модели.
- BastunSelski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Защо не видиш в този сайт какво ще те посъветват?
http://www.all4smartphone.com/
Иначе според мене,ако телефона ти ти трябва само за говорене си вземи някоя Нокия от серията 1***.Ненормално здрави и батерията им стига за по повече от седмица.
http://www.all4smartphone.com/
Иначе според мене,ако телефона ти ти трябва само за говорене си вземи някоя Нокия от серията 1***.Ненормално здрави и батерията им стига за по повече от седмица.
- quattro^^
- Автомобил: audi a6 c5
- Двигател: AJL
rosy написа:Лило да верно всички са такива, ама па може някои от изброените да е по читав
това че си улучил на такъв не означава че всички са такива, пробвай да му ъпдейтнеш фирмуера и пиши дали има резултат.аз ползвам симбиани на нокия от 4 години и почти е съм имал ядове, сега съм със Н73 и съм много доволен.
- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
quattro^^ написа:rosy написа:Лило да верно всички са такива, ама па може някои от изброените да е по читав
това че си улучил на такъв не означава че всички са такива, пробвай да му ъпдейтнеш фирмуера и пиши дали има резултат.аз ползвам симбиани на нокия от 4 години и почти е съм имал ядове, сега съм със Н73 и съм много доволен.
Ъпдейтнах го, две седмици беше ок и после пак се скапа. Гаранционен е, от сервиза викат ми да този модел е малко проблемен. Не ща постоянно да си късам нервите и за това ще го сменям, не със същия а с друг.
Загледах хтц, ама май не могат да се кирилизират

rosy написа:Ъпдейтнах го, две седмици беше ок и после пак се скапа. Гаранционен е, от сервиза викат ми да този модел е малко проблемен. Не ща постоянно да си късам нервите и за това ще го сменям, не със същия а с друг.
Загледах хтц, ама май не могат да се кирилизират
щом е гаранционен и дава постоянен проблем
имащ пълното юридическо право според закона за защита на потребители да искаш да ти го сменят с друг или да ти върнат парите !!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
съвет, не взимай уиндоус. вече година се мъча с него.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”