Здравейте,пичове.

Форум за всички "въздушни" Volkswagen-и
Потребителски аватар
batetony67
Автомобил: VW Beetle
Двигател: CU 1980
Контакти:

Здравейте,пичове.

Мнениеот batetony67 » Съб 11 мар 2006 13:09

Най-накрая и аз направих успешна регистрация и се включвам активно във форума.Успех на всички маниаци.

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Съб 11 мар 2006 13:16

Добре дошъл.:welcomee
Може да споменеш и какво караш :wink:

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Съб 11 мар 2006 19:11

Евала Тони!!!

Потребителски аватар
batetony67
Контакти:

Мнениеот batetony67 » Съб 11 мар 2006 20:28

L&R написа:Добре дошъл.:welcomee
Може да споменеш и какво караш :wink:
Все още е в процес на строеж,но краят му се вижда скоро--по-точно VW Beatle с много доработки от моя страна,най-важната от които е смяна на мотора с по-мощен, а по-точно АЛФА 33 1,5.Имам опит с по-малкия мотор 1,3,голям изрод е.Представям си с този как ще е.Но още малко търпение,после ще споделям.

Потребителски аватар
BuGmaN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BuGmaN » Нед 12 мар 2006 2:30

Добре дошъл колега :) , радвам се, че ставаме все повече и повече 8) , с тоя мотор ще върви доста и на нас въздухарите ще ни е трудно да караме заедно с тебе по сбирките :wink: , бе чакам аз да се кача на една система като твоята за да реша под или над 2л. да правя typ1 мотор... :wink:

Потребителски аватар
batetony67
Контакти:

Мнениеот batetony67 » Нед 12 мар 2006 11:53

BuGmaN написа:Добре дошъл колега :) , радвам се, че ставаме все повече и повече 8) , с тоя мотор ще върви доста и на нас въздухарите ще ни е трудно да караме заедно с тебе по сбирките :wink: , бе чакам аз да се кача на една система като твоята за да реша под или над 2л. да правя typ1 мотор... :wink:
:shock Аз отдавна съм вманиачен в тези коли и се чувствам един от вас,просто късничко се регистрирах. По въпроса за мотора--колкото повече литри,толкова повече кинти трябва да вложиш.Когато си наясно какво точно искаш,а може и преди това,свирни --имаме тука един каталог на Custom speed parts,в който има много хубави таблици с градуси на разпр. валове, от каква кубатура какво можеш да извадиш,скоростни кутии и т.н.Този каталог го имам и на диск,но без таблиците,само цени на части и аксесоари.Даже ми се дублира.Той и Асен е доста наясно с тази материя,така че звънкай.

Потребителски аватар
BuGmaN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BuGmaN » Нед 12 мар 2006 14:54

То мойто моторче е едно шантаво изобретение, което ми е почти готово в главата, повечето части съм сабрал, а останалите съм намерил от де да купя, имам малко дилема с буталата(за да не правя поръчкови), главите(ако е над 2л). Мотора с сбор от няколко Боксер двигателя(най-малко 4), имах съмнения как ще успея да го охладя, докато не намерих турбина по-голяма от на Порше typ4 мотор, мисля, че е от Фадрома :lol: . Не е много ясно какъв разпределител ще ми трябва, защото както се очаква няма да влиза нито в typ1 нито в typ4 стандартите(надявам се за добро), но тези таблици за, които споменаваш може и да ме насочат към някой модел и ще съм ти много благодарен ако ги преснимаш са да ги видя. :wink:

Потребителски аватар
batetony67
Контакти:

Мнениеот batetony67 » Нед 12 мар 2006 17:20

BuGmaN написа:То мойто моторче е едно шантаво изобретение, което ми е почти готово в главата, повечето части съм сабрал, а останалите съм намерил от де да купя, имам малко дилема с буталата(за да не правя поръчкови), главите(ако е над 2л). Мотора с сбор от няколко Боксер двигателя(най-малко 4), имах съмнения как ще успея да го охладя, докато не намерих турбина по-голяма от на Порше typ4 мотор, мисля, че е от Фадрома :lol: . Не е много ясно какъв разпределител ще ми трябва, защото както се очаква няма да влиза нито в typ1 нито в typ4 стандартите(надявам се за добро), но тези таблици за, които споменаваш може и да ме насочат към някой модел и ще съм ти много благодарен ако ги преснимаш са да ги видя. :wink:
Ще имам грижата,а Асен ще ползвам като куриер,защото доста време ще е по вашия край

Потребителски аватар
batetony67
Контакти:

Мнениеот batetony67 » Нед 12 мар 2006 17:22

Забравих да спомена, че изрода е кабрио.

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Нед 12 мар 2006 17:43

Добре дошъл, те VW Beatle са супер готени, дано да си снимал целия процес на възраждането на бръмбара

Потребителски аватар
batetony67
Контакти:

Мнениеот batetony67 » Нед 12 мар 2006 19:09

madcap написа:Добре дошъл, те VW Beatle са супер готени, дано да си снимал целия процес на възраждането на бръмбара
За съжаление нищо не съм снимал.Колата /1303/ я имам от доста време,купих я в почти насипно състояние и с течение на времето претърпя една-две метаморфози, като мисля тази да е последната/да не се заричам,че става точно обратното/Имам снимки от съборите,в едно-две списания и това е.Като казах събор и си мисля, че трябва да се реши кога да се съберем тази година.

Потребителски аватар
Yaro
Автомобил: TLC HDJ80
Двигател: 1HD-FT

Мнениеот Yaro » Нед 12 мар 2006 20:36

Добре дошъл, Тони! :)

Поздрави,
Яро

Потребителски аватар
BuGmaN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BuGmaN » Нед 12 мар 2006 21:03

batetony67 написа: Ще имам грижата,а Асен ще ползвам като куриер,защото доста време ще е по вашия край

Благодаря 8).

batetony67 написа: Забравих да спомена, че изрода е кабрио.

:shock Бах мааму :roll: , ми ето, че си имаме 2-ро кабрио във форума! :dance: :bowdown Сега остава да спазиш традицията и да постнеш нещо в "Да си покажем гордостите..." :wink:

Потребителски аватар
batetony67
Контакти:

Мнениеот batetony67 » Пон 13 мар 2006 9:00

BuGmaN написа:
batetony67 написа: Ще имам грижата,а Асен ще ползвам като куриер,защото доста време ще е по вашия край

Благодаря 8).

batetony67 написа: Забравих да спомена, че изрода е кабрио.

:shock Бах мааму :roll: , ми ето, че си имаме 2-ро кабрио във форума! :dance: :bowdown Сега остава да спазиш традицията и да постнеш нещо в "Да си покажем гордостите..." :wink:
Още малко търпение,най-вече от моя страна.

Потребителски аватар
asentm
airman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот asentm » Сря 15 мар 2006 13:52

ЕВАЛАТА БЕ КОЛЕГА ... КАКТО СМЕ Я ПОДКАРАЛИ С ТЕБ ..ЩЕ СИ ПРАВИМ КОЛИТЕ ЗАЕДНО С ВНУЦИТЕ :D

Върни се в “Air Cooled & Boxer”