Здравейте,пичове.
- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
Здравейте,пичове.
Най-накрая и аз направих успешна регистрация и се включвам активно във форума.Успех на всички маниаци.
- batetony67
- Контакти:
Все още е в процес на строеж,но краят му се вижда скоро--по-точно VW Beatle с много доработки от моя страна,най-важната от които е смяна на мотора с по-мощен, а по-точно АЛФА 33 1,5.Имам опит с по-малкия мотор 1,3,голям изрод е.Представям си с този как ще е.Но още малко търпение,после ще споделям.L&R написа:Добре дошъл.![]()
Може да споменеш и какво караш
- batetony67
- Контакти:
BuGmaN написа:Добре дошъл колега, радвам се, че ставаме все повече и повече
, с тоя мотор ще върви доста и на нас въздухарите ще ни е трудно да караме заедно с тебе по сбирките
, бе чакам аз да се кача на една система като твоята за да реша под или над 2л. да правя typ1 мотор...

- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
То мойто моторче е едно шантаво изобретение, което ми е почти готово в главата, повечето части съм сабрал, а останалите съм намерил от де да купя, имам малко дилема с буталата(за да не правя поръчкови), главите(ако е над 2л). Мотора с сбор от няколко Боксер двигателя(най-малко 4), имах съмнения как ще успея да го охладя, докато не намерих турбина по-голяма от на Порше typ4 мотор, мисля, че е от Фадрома
. Не е много ясно какъв разпределител ще ми трябва, защото както се очаква няма да влиза нито в typ1 нито в typ4 стандартите(надявам се за добро), но тези таблици за, които споменаваш може и да ме насочат към някой модел и ще съм ти много благодарен ако ги преснимаш са да ги видя. 

- batetony67
- Контакти:
Ще имам грижата,а Асен ще ползвам като куриер,защото доста време ще е по вашия крайBuGmaN написа:То мойто моторче е едно шантаво изобретение, което ми е почти готово в главата, повечето части съм сабрал, а останалите съм намерил от де да купя, имам малко дилема с буталата(за да не правя поръчкови), главите(ако е над 2л). Мотора с сбор от няколко Боксер двигателя(най-малко 4), имах съмнения как ще успея да го охладя, докато не намерих турбина по-голяма от на Порше typ4 мотор, мисля, че е от Фадрома. Не е много ясно какъв разпределител ще ми трябва, защото както се очаква няма да влиза нито в typ1 нито в typ4 стандартите(надявам се за добро), но тези таблици за, които споменаваш може и да ме насочат към някой модел и ще съм ти много благодарен ако ги преснимаш са да ги видя.
- batetony67
- Контакти:
- batetony67
- Контакти:
За съжаление нищо не съм снимал.Колата /1303/ я имам от доста време,купих я в почти насипно състояние и с течение на времето претърпя една-две метаморфози, като мисля тази да е последната/да не се заричам,че става точно обратното/Имам снимки от съборите,в едно-две списания и това е.Като казах събор и си мисля, че трябва да се реши кога да се съберем тази година.madcap написа:Добре дошъл, те VW Beatle са супер готени, дано да си снимал целия процес на възраждането на бръмбара
- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
batetony67 написа: Ще имам грижата,а Асен ще ползвам като куриер,защото доста време ще е по вашия край
Благодаря

batetony67 написа: Забравих да спомена, че изрода е кабрио.

- batetony67
- Контакти:
Още малко търпение,най-вече от моя страна.BuGmaN написа:batetony67 написа: Ще имам грижата,а Асен ще ползвам като куриер,защото доста време ще е по вашия край
Благодаря.
batetony67 написа: Забравих да спомена, че изрода е кабрио.
Бах мааму
, ми ето, че си имаме 2-ро кабрио във форума!
![]()
Сега остава да спазиш традицията и да постнеш нещо в "Да си покажем гордостите..."
Върни се в “Air Cooled & Boxer”