автоматичните ми скорости включват когато си искат
неможах да намеря нищо по темата нов сам и ако съм ви досадил моля за извинение става въпрос за джета 1800 кубика 1988 г автоматик
автоматични скорости
- Rakarov
- един обикновен Голфаджия
- Автомобил: Polo GTI
- Двигател: 1.8 Turbo
- Контакти:
Re: автоматични скорости
shopsi66 написа:автоматичните ми скорости включват когато си искат
неможах да намеря нищо по темата нов сам и ако съм ви досадил моля за извинение става въпрос за джета 1800 кубика 1988 г автоматик
kiko написа:ако напишеш модел,година ,кубатура и т.н.,някой от разбирачите 100 % ще ти помогне...
модел=джета
година=1988
кубатура=1.8
Колега май не четеш ?
проблемът в скоростите ми е че когато спра след това понякога не мога да тръгна за да тръгна трябва да изключа от директна на паркинг и пак да включа или за да превключи на друга предавка трябва да вдигна много висока скорост ако знае някои да ми обясни и как се измерва маслото в тези скорости ще ви бъда благодарен за което
- Vasseto
- Автомобил: Passat B7 Passat B5_5 Jetta V
- Двигател: CFFB AVF BXE
Масото се проверява на загрят и работещ мотор дърпаш щеката и гледаш положението какво е .Ако не си сменял маслото може да не превключва както трябва.Аз съ сменял 2 пъти масло вече.И като поостарее маслото започва да предърпва при певключване.Ако е мн старо маското и не може да прави необходимото налягане за превключване е най вероятно да ти се държи така кутията.
Иска за смяна 3 литра ATF Dextron III.
Аз поне такова и сипвам.
Иска за смяна 3 литра ATF Dextron III.
Аз поне такова и сипвам.
-
kadrav7755
- Автомобил:
- Двигател:
з
имам такава скоросна... ако ви трявва за нещо здрава е
Re: з
kadrav7755 написа:имам такава скоросна... ако ви трявва за нещо здрава е
ако става въпрос за автоматик кажи за парите
-
kadrav7755
- Автомобил:
- Двигател:
з
кутията е още на колата, предложи цена на лична,но не прескачай цената от 200лв.
.... да автоматик е
При мене се получава превключването от 4 на 3 с удар.Възможно ли е да е от маслото?Пасат 1.9 тди автоматик. 

- chefo_
- Автомобил: vw golf 97 ubi
- Двигател:
извинете ме за глупавия въпрос,ам аз също не разбирам от автоматици нищо че мога да ги карам де.
една леля си взе пасат TDI V6 4-motion и гори страшно много! за 4х4-то и казах 4е то май си е автоматично поне така си мисля! и главният ми въпрос е за обозначението на скоростите има три индификации които не разбирам.след нормалните буквички има едни цифри 4;3;2;!!!
те за какво са и какво означават и какви са режимите на работа!
благодаря предварително,ако може някой да ми обясни!
поздрави

една леля си взе пасат TDI V6 4-motion и гори страшно много! за 4х4-то и казах 4е то май си е автоматично поне така си мисля! и главният ми въпрос е за обозначението на скоростите има три индификации които не разбирам.след нормалните буквички има едни цифри 4;3;2;!!!
те за какво са и какво означават и какви са режимите на работа!
благодаря предварително,ако може някой да ми обясни!
поздрави
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”