Днеска гледам от гнп то ми капе нафта-колата е 2.4д транспортер 92г.то сигурно си е капало и досега,когато натисна газта рязко не поема, малко като чели е по тежко. това с газта имали някаква вразка и ако някои е имал същия проблем или може да ми помогне ще съм му благодарен
съветваха ме да ида в Симеоновград там е имало стенд и майстори дето разбират от гнп и дюзи.
Още един проблем-решен
Днеска бях на майстор но не в Симеоновград,та отидох първо при един майстор и ми каза,че трябва да смени втулка-20лв,гумичка-1.50лв и ос-50лв,когато чух за тези цени не го питах за смяна колко ще ми вземе и избягах от там после отидох при друг майстор.казвам му капе ми нафта от гнп то и тои веднага казва втулка-10лв бош,гумичка бош-2лв и смяна-25.имаше бая неща за сваляне предна решетка маркучи радиатор.....Та после го питам "абе един ми вика и някаква ос тука по помпата трябвало да се сменя" и той малко ядосан ми отвърна ако искаш мога да ти сменя и да ти взема излишни пари,аз преценям какво ще се смени и какво не" вика тои
И така това го пиша за ваше инфо,напавете си преценка един вика 10 другия 20,един вика смяна ос другия не.....
има най различнки майстори някои от които са само за да дерат койи

И така това го пиша за ваше инфо,напавете си преценка един вика 10 другия 20,един вика смяна ос другия не.....
има най различнки майстори някои от които са само за да дерат койи

Върни се в “Дизелови агрегати”