За гуми Ласа
-
- Автомобил:
- Двигател:
За гуми Ласа
Някой знае ли от къде мога да си купя гуми Ласа,някакъв представител в София или нещо такова.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- luciuz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз съм със зимни такива - 185/55/15
Когато ги купувах нямах никакъв избор - купих колата в най-големия сняг, тя беше с летни и това бяха единствените 4 еднакви гуми, които намерих:))
за сега не се оплаквам (изкарали са една зима дотук), сега им предстои втора:)
Един приятел и баща му от 2-3 години карат с такива и са много доволни ...../............/
Когато ги купувах нямах никакъв избор - купих колата в най-големия сняг, тя беше с летни и това бяха единствените 4 еднакви гуми, които намерих:))
за сега не се оплаквам (изкарали са една зима дотук), сега им предстои втора:)
Един приятел и баща му от 2-3 години карат с такива и са много доволни ...../............/
NOKIAN NRT 2 175/80/14 za 100 leva
Бахти какви са тия цени в София, бе, братчед - Нокиан по 140 лева бройката за 14-ки (дето пише по- горе Maniac. Аз тука в Пловдив, в началото на зимата, в най-скъпарския сезон си взех NOKIAN NRT 2 175/80/14 , четири броя, за 407 лева, в Явимексa, заd СБА-то.
Много съм доволен, колата (Golf 4) прощава глупави грешки с тия гуми!
Според мене от най-доброто тия са най-тънката поста, а пък финландците да не могат да правят зимни гуми дето са по 9 месеца зима - тогава не знам кой.
Според мене от най-доброто тия са най-тънката поста, а пък финландците да не могат да правят зимни гуми дето са по 9 месеца зима - тогава не знам кой.
- Iavor
- Автомобил: Škoda Octavia VRS
- Двигател: CEGA 2008
Re: NOKIAN NRT 2 175/80/14 za 100 leva
корав написа:Бахти какви са тия цени в София, бе, братчед - Нокиан по 140 лева бройката за 14-ки (дето пише по- горе Maniac. Аз тука в Пловдив, в началото на зимата, в най-скъпарския сезон си взех NOKIAN NRT 2 175/80/14 , четири броя, за 407 лева, в Явимексa, заd СБА-то.
Колегата ,се предполага,си е купил вече гумите-все пак темата е "само" от година и 3-4 месеца!
Ти да не работиш в този магазин?

NOKIAN NRT 2 175/80/14 za 100 leva
ха-ха, вярно е, че темата е много стара, не обърнах внимание, четях напосоки из форума. Ама ми стана тъпо като видях, че е повярвал на някоя кокошка от в. Труд, дето е написала, че Нокиана са по 140лв. Па може и по толкова да са наистина в София.
Както и да е. А в магазина не работя - просто ми се сториха свестни, кво лошо има да ги похваля. Ей, тва българите сме все така, веднага търсим нещо користно, задни мисли...
Както и да е. А в магазина не работя - просто ми се сториха свестни, кво лошо има да ги похваля. Ей, тва българите сме все така, веднага търсим нещо користно, задни мисли...
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”