Нека се замислим.....
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
Нека се замислим.....
Хора приатели колеги..... Нека се замислим за последствията когато ходим и се радваме на автомобилни спортове какви може да са последствията за нас защото ако ние не се пазим и господ неможе... Това го пиша след един много неприатен инцидент станал наскоро пред очитеми и се надявам с този линк много хора преди да отидат на да гледат каквото и да било състезание да се замислят как да се пазят сами..... http://forum.rally-club.bg/viewtopic.php?p=89893#p89893
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Re: Нека се замислим.....
колега , моля те , има достатъчно теми по тази тематика , спри се , на човек каквото му е писано ще му се случи , дали над пистата или под някой балкон ... миналата тема защо не доказа че са реални нуждите от пари за момичето ?
ПП: по този начин ти казваш на хората да НЕ ходят на такива мероприятия...
ППП: нищо лично
ПП: по този начин ти казваш на хората да НЕ ходят на такива мероприятия...
ППП: нищо лично
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега не разбирам хора като теб... пречи ти темата или какво??? сигорно има или няма незнам аз несам видял....Може би защото не сера като луд по форимите...Ако не ти харесва темата отмини я и недеи да сереш. Относно момичето На малко хора им е ясно какво се случва с неяа....Пуснах темата с една единствена цел просто хората да бъдат предпазливи съжалявам ако правя FLOOD с темата си.
- hooligans
Колега , съгражданино... НЕ искам да ти сера на темата , но от такива случки човек не може да се предпази... те връхлитат човек изневиделица , дали на спирка за градски транспорт или трасе за автомобилно състезание....
ПП:С момичето какво стана , защо не даде конкретни данни които искаха ? демек яснота
ПП:С момичето какво стана , защо не даде конкретни данни които искаха ? демек яснота

Последна промяна от group® на Пет 01 май 2009 0:55, променено общо 2 пъти.
Причина: Ще те помоля за пореден път да спреш с иземването на функции! НЕ си МОДЕРАТОР!!! Спри да правиш забележки и да търсиш конфликти с потребителите на форума! Най-малкото, защото има неща, които не знаеш. Все пак отлично знаеш, какво се прави при нередности
Причина: Ще те помоля за пореден път да спреш с иземването на функции! НЕ си МОДЕРАТОР!!! Спри да правиш забележки и да търсиш конфликти с потребителите на форума! Най-малкото, защото има неща, които не знаеш. Все пак отлично знаеш, какво се прави при нередности
-
- Автомобил:
- Двигател:
Дадох достатачно на лична на модератора но прецениха и не ги виня че темата трябва да остане заключена.....Последно което знам за момичето е че е с пукнат таз счупен крак на 2-е места и разкасан прасец..... А за темата чесно казано често посещавам такива мероприятия но до преди този инциден наистина не се бях замислял какво може да се случи а наистина всичко се случва точно за 1 секунда... целта с тази тема е да накарам хората да се замислят не да не ходят..щото които си обича миризма на гуми и добавки в бензина нищо неможе да го спре... идеиата ми е не да не ходят напротив да ходчт и то повеч хора но да имат едно на ум че трябва сами да се пазят а не организаторите или полицията наи малко пък състезателите.
- hooligans
ОК приятелю , не ме обвинявай, незнаех просто!
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Съдия съм на писта Русе и знам за какво иде реч писнало ми е да се разправям със идиоти.Казваш му дръпни се ей там че тук не си в безопастност оня ти се зъби насреща. А относно линка на колегата ще кажа че пилотът на автомобила няма никаква вина за този инцидент зяпачите майка си ли търсят от външната страна на завоя и къде са охраната и съдиите че не ги разгонят кат пилци, всеки е чувал за центробежни сили ясно е на къде ще хвръкне колата
Нямам нищо против хората които са дошли да уважат труда на всички които са спомогнали са организирането на пистов или какъвто и да е шампионат ,но има си правила които трябва да се спазват.

Нямам нищо против хората които са дошли да уважат труда на всички които са спомогнали са организирането на пистов или какъвто и да е шампионат ,но има си правила които трябва да се спазват.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Имено колега за това сам сложил този линк хората да се замислят къде стоият и като им се каже нещо да слушат че е за тяхно добро....Шом си съдя знаеш за какво иде реч....А които няма мозак и незнае как да се пази се вижа много иясно от последната снимка свършва в наилонов чувал....
Върни се в “ОФФ-Топик - други”