на всеки се случва рано или късно...с хепи енд.
- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
Re: на всеки се случва рано или късно...
Искам още много такива Пасати. 

- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Ще я оправиш
И както става често ще е още по-красива! Аз като твоя пасат не съм виждал, сега знам че ще бъде още по-хубав! Хубаво е че и ти си добре, и жената нищо й няма...
Знам ги тия задръствания моментните там, ужас са, колко пъти е било на косъм да направя същото и аз...случва се, никой не е защитен. Аз моята кола на паркинг с камери, охрани уж, а днеска отивам (седи кристално чиста, оставена преди 3 дни, че бях из Родопите) и кво да видя - накалена и предната решетка на сол раздробена и сдъвкана, предна броня издрана от нокти - кучетата дето я пазят са си играли
така че, горе главата и нема да се ядосваш, че ще остареееш рано

Знам ги тия задръствания моментните там, ужас са, колко пъти е било на косъм да направя същото и аз...случва се, никой не е защитен. Аз моята кола на паркинг с камери, охрани уж, а днеска отивам (седи кристално чиста, оставена преди 3 дни, че бях из Родопите) и кво да видя - накалена и предната решетка на сол раздробена и сдъвкана, предна броня издрана от нокти - кучетата дето я пазят са си играли

така че, горе главата и нема да се ядосваш, че ще остареееш рано

- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
кофти случка
мразя цариградско
мразя жипове и бусове, без видимост пред тях, и аз така се блъснах навремето
Василе, кога да минем да ти подосаждам
ще я оправиш, уверен съм
п.с. за любопитните, КАТ ще пишат Васко виновен естествено
неспазена дистанция
мразя цариградско
мразя жипове и бусове, без видимост пред тях, и аз така се блъснах навремето
Василе, кога да минем да ти подосаждам

ще я оправиш, уверен съм
п.с. за любопитните, КАТ ще пишат Васко виновен естествено

неспазена дистанция
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Pichaga написа:п.с. за любопитните, КАТ ще пишат Васко виновен естествено![]()
неспазена дистанция
и/или несъобразена скорост (да не се бърка с превишена скорост)
- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Живи и здрави!
Другото се купува!

Другото се купува!

- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
а леле па ти кво си направил на пасата...
нали вие сте ок
кофти, ама се случва
помощ ако требва, превоз али бали... наеш ми телефона
пу-пу да не се случва никога поече, па след лошо иде добро, тъй че оптимизъм и те така Васе
нали вие сте ок
кофти, ама се случва
помощ ако требва, превоз али бали... наеш ми телефона
пу-пу да не се случва никога поече, па след лошо иде добро, тъй че оптимизъм и те така Васе
- bobya
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Е Васе, и аз сега разбрах, та и аз да кажа, важно е че вие сте добре. Аз когато съм свободен може да намина, пък ако мога с нещо да помогна ще се радвам 
Иначе за да съм съпричастен аз пък на втори леко си сгънах предния капак, пак заради един джип
Ама то моето е само малко козметичен дефект, запращам я на каското и ще го оправят.
Айде живо здраво и ще се видим (знаеш от коли много не разбирам, ама квото мога ще помагам
)

Иначе за да съм съпричастен аз пък на втори леко си сгънах предния капак, пак заради един джип

Ама то моето е само малко козметичен дефект, запращам я на каското и ще го оправят.
Айде живо здраво и ще се видим (знаеш от коли много не разбирам, ама квото мога ще помагам

- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Чичо Васкоооооооооооооооо кофти случка,гадно
,ма язе знам че ти си добро майсторче и ше се справиш,важното е че на вас ви нема нищо и сте живи и здрави па другото ше се догоди ,ако ти требе нещо главно с геометрий и разни там стендове ми знаеш тилифона,така че сам преценяй с кво мога да съм полезен 

- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Според мен Чичо Шефчо е направил инсценировка с цел застрахователно облагодетелстване . Са като му дадат парaтa за щетата ще направи от предишен модел B0.1>B7 

- Stef4o
- Автомобил: Golf V
- Двигател: BKD
rosy написа:Според мен Чичо Шефчо е направил инсценировка с цел застрахователно облагодетелстване . Са като му дадат парaтa за щетата ще направи от предишен модел B0.1>B7
Не, че нещо, ама доста неуместен хумор....
Незнам дали ти се сучвало нещо подобно(не го пожелавам на никой), но само гледката е ужасяваща....да си гледаш любимата колицата в това състояние.Не говорим за търсене на части, труд, нерви, придвижването без кола и т.н.... така, че на Васко в момента му е най-малко до шеги, забави и производните им.....
Мисля, че тук сме да си помагаме и всеки трябва да се опита да бъде полезен с какво може в този случай.
Живи и здрави само!

Васе знаеш - с какво можем от наша страна да сме полезни -> звънкай смело!

- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
.:Stef4o:. написа:rosy написа:Според мен Чичо Шефчо е направил инсценировка с цел застрахователно облагодетелстване . Са като му дадат парaтa за щетата ще направи от предишен модел B0.1>B7
Не, че нещо, ама доста неуместен хумор....
Незнам дали ти се сучвало нещо подобно(не го пожелавам на никой), но само гледката е ужасяваща....да си гледаш любимата колицата в това състояние.Не говорим за търсене на части, труд, нерви, придвижването без кола и т.н.... така, че на Васко в момента му е най-малко до шеги, забави и производните им.....
Мисля, че тук сме да си помагаме и всеки трябва да се опита да бъде полезен с какво може в този случай.
Живи и здрави само!![]()
Васе знаеш - с какво можем от наша страна да сме полезни -> звънкай смело!
Засрамих се, взимам си бележка и изчезвам

Шефче както обещах ще дойда да ти преча

- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
и така, нещата взеха своя развой.
понеже инцидента стана на 1ви май, можех да съобщя на застрахователите чак на 7ми май. 6 дни чакам и се побърквам-нищо не мога да пипна!
http://www.vwclub.bg/~vaskoto1/snimki/P ... a/udar.jpg
разгеле-дойде 7ми май-търчи! да, хубаво, ама на оглед на място могат да дойдат на 12 май...
айде чакаме 12ти... само я попипвам оттук оттам и ми е суперялово да я гледам така...
дойде 12ти-минаха, снимаха, писаха, брисаха...
почвам!
http://www.vwclub.bg/~vaskoto1/snimki/P ... enekii.jpg
оказва се обаче,в процеса на работа, че десния рог е мръднал в деформационната зона...
лошу...
http://www.vwclub.bg/~vaskoto1/snimki/P ... %80070.jpg
козметичен проблем, ама ме чопли...
на сцената излиза MITKO_DVD
отзова се веднага човека, направи необходимите уговорки, досаждах му амнайсе милиона пъти, въпреки че си имаше семейно мероприятие на дневен ред.
отидох при него, качиха ме на стенда, и измерването показа кривинааа...
http://www.vwclub.bg/~vaskoto1/snimki/p ... celete.JPG
митака се зае, скара се с шефове, скара се с колеги, измисли невъзможна цена (ниска), за такава услуга на това място и в резултат-колата беше права на свещ! и реглаж предница направиха момчетата-все пак е дърпана насам-натам...
че ми даде собствената си кола да се прибера и да ми е на разположение цял ден отгоре!
мите-думи нямам!
след това се заех да напасна съществуващите си елементи за да не се налагат повече тенекиджийски намеси след боядисване.
тука иде ред да благодаря на боби bonecrusher когото занимавах с консултации на място и по телефона, и който ме изтърпя, че дори разхожда колега със себе си да гледа моя кокал и да ми налива акъл в тиквата... бобка изключително съм ти благодарен и задължен!
след което колата ми попадна в ръчичките на armario и boiadjiata
за смешно кратък период от време (2 дни) и за също така невъзможна цена (няма да я споделя обаче...
) резултата беше покъртителен! шок топки!
http://www.vwclub.bg/~vaskoto1/snimki/P ... /gotov.jpg
http://www.vwclub.bg/~vaskoto1/snimki/P ... gotov1.jpg
тия хора нямат сърце!
и двамата!
сега още малко ше я погледам и ще им я върна да я довършат цялата!
на това отгоре, ванката взел, че на своя глава ми оправил и 2те врати от лявата страна... не го е срам!
та така...
искрени благодарности дължа още (освен на всички от началото на темата) на Inoi, че го разкарвам насам-натам заради параноята си за части.
на golfer че ми уйдисва на глупостите и бяга от работа за да ми помага да си спестя пари и да си пробвам безумието.
на dobrin, на когото трябва да издигна паметник някъде на по видно място-той знае защо, макар че ми скромничи и ше се разправяме...
на groznika, за това, че не си гледа голия задник, а в мига, в който чу че имам проблем ми предложи всичките си налични пари да си оправя колата.
на Snejoky, който беше готов да рипне и да дойде на момента, да ми помага всячески да оправяме.
на Vladko за огромния жест, който направи-просто ей така.
и на още камара народ, които ме подкрепиха морално и с каквото могат, в момент, който ми беше изключително труден! много сте! сила сте!
момчета, не мога да изразя с думи колко съм ви признателен!
хора като вас правят света много по добро място за живеене!
вие сте рядка порода...
безгранично съм ви задължен!

понеже инцидента стана на 1ви май, можех да съобщя на застрахователите чак на 7ми май. 6 дни чакам и се побърквам-нищо не мога да пипна!

http://www.vwclub.bg/~vaskoto1/snimki/P ... a/udar.jpg
разгеле-дойде 7ми май-търчи! да, хубаво, ама на оглед на място могат да дойдат на 12 май...

айде чакаме 12ти... само я попипвам оттук оттам и ми е суперялово да я гледам така...

дойде 12ти-минаха, снимаха, писаха, брисаха...
почвам!
http://www.vwclub.bg/~vaskoto1/snimki/P ... enekii.jpg
оказва се обаче,в процеса на работа, че десния рог е мръднал в деформационната зона...
лошу...
http://www.vwclub.bg/~vaskoto1/snimki/P ... %80070.jpg
козметичен проблем, ама ме чопли...
на сцената излиза MITKO_DVD
отзова се веднага човека, направи необходимите уговорки, досаждах му амнайсе милиона пъти, въпреки че си имаше семейно мероприятие на дневен ред.

отидох при него, качиха ме на стенда, и измерването показа кривинааа...
http://www.vwclub.bg/~vaskoto1/snimki/p ... celete.JPG
митака се зае, скара се с шефове, скара се с колеги, измисли невъзможна цена (ниска), за такава услуга на това място и в резултат-колата беше права на свещ! и реглаж предница направиха момчетата-все пак е дърпана насам-натам...
че ми даде собствената си кола да се прибера и да ми е на разположение цял ден отгоре!
мите-думи нямам!

след това се заех да напасна съществуващите си елементи за да не се налагат повече тенекиджийски намеси след боядисване.
тука иде ред да благодаря на боби bonecrusher когото занимавах с консултации на място и по телефона, и който ме изтърпя, че дори разхожда колега със себе си да гледа моя кокал и да ми налива акъл в тиквата... бобка изключително съм ти благодарен и задължен!
след което колата ми попадна в ръчичките на armario и boiadjiata
за смешно кратък период от време (2 дни) и за също така невъзможна цена (няма да я споделя обаче...

http://www.vwclub.bg/~vaskoto1/snimki/P ... /gotov.jpg
http://www.vwclub.bg/~vaskoto1/snimki/P ... gotov1.jpg
тия хора нямат сърце!
и двамата!
сега още малко ше я погледам и ще им я върна да я довършат цялата!

на това отгоре, ванката взел, че на своя глава ми оправил и 2те врати от лявата страна... не го е срам!

та така...
искрени благодарности дължа още (освен на всички от началото на темата) на Inoi, че го разкарвам насам-натам заради параноята си за части.
на golfer че ми уйдисва на глупостите и бяга от работа за да ми помага да си спестя пари и да си пробвам безумието.
на dobrin, на когото трябва да издигна паметник някъде на по видно място-той знае защо, макар че ми скромничи и ше се разправяме...

на groznika, за това, че не си гледа голия задник, а в мига, в който чу че имам проблем ми предложи всичките си налични пари да си оправя колата.

на Snejoky, който беше готов да рипне и да дойде на момента, да ми помага всячески да оправяме.
на Vladko за огромния жест, който направи-просто ей така.
и на още камара народ, които ме подкрепиха морално и с каквото могат, в момент, който ми беше изключително труден! много сте! сила сте!
момчета, не мога да изразя с думи колко съм ви признателен!
хора като вас правят света много по добро място за живеене!
вие сте рядка порода...
безгранично съм ви задължен!

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Re: на всеки се случва рано или късно...с хепи енд.
Направил си я
Днес като се видяхме каза, че няма да приключиш в рамките на деня, но виждам, че не те е свъртяло
Всичко е добре когато свършва добре
Макар и да напуснах клуба и да се сядох с много хора повечето от вас си ми оставате приятели и люде които много уважавам. Винаги съм бил насреща за колеги и ОСОБЕНО за тебе. В твоя случай повече аз съм ти задължен приятелю
Поздрави и само безаварийни

Днес като се видяхме каза, че няма да приключиш в рамките на деня, но виждам, че не те е свъртяло

Всичко е добре когато свършва добре

Макар и да напуснах клуба и да се сядох с много хора повечето от вас си ми оставате приятели и люде които много уважавам. Винаги съм бил насреща за колеги и ОСОБЕНО за тебе. В твоя случай повече аз съм ти задължен приятелю

Поздрави и само безаварийни

- arni 74
- Автомобил: Audi S3
- Двигател: 1.8T
Re: на всеки се случва рано или късно...с хепи енд.
Поздрави и от мен
,а пасатчо ще блести още повече 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”