и ето ти беля...
Както си стоя най-спокойно на светофара в средна лента и то пета или шеста кола и един чичка заедно с лелката си направо без никакъв спирачен път точно в мене отзад тресна ме и аз докато се усетя и този пред мен го отнесе
Много кофти се получи без вина ударен и отзад и отпред
Както и да е дойдоха ченгетата (след 1 час) ала бала казаха си глупостите, но аз добре че си имам каско
и така по неволя ми се наложи да решавам какво да правя
мислих, мислих и реших да я оправям, но с малко добавени средства от моя страна и малко подобрен външен вид. Да оправя ръждичките по петата врата разбира се
а и забравих да кажа сега колата си я оставям а после направо друга ще взема
надявам се да ви е харесал моят проект 
Сори за отклонението, а цените на частите ги има там хубавото беше, че и той е от Пловдив и лесно се свързахме много съм доволен направи ми отстъпка, а дори ми донесе частите на крака между другото с каква Октавия дойде много ми хареса, а има и Тойота RAV4 и тройка кабрио абе маниак като повечето от нас
За цялостно боядисване се изръсих 700 лв.; смяна на металните прагове (моите бяха почнали да ръждясват) още 80 лв.; релета+кабели на фаровете 20 лв.; запълване на бронята 30 лв. и спестяваш главоболия да не ти крадат халогените и блендите, а мигача излезе във фара