Подлакътник на Пасат Б5.5 не се затваря
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Подлакътник на Пасат Б5.5 не се затваря
Колеги ... какво да го правя този подлакътник ... отворих го да си взема ключовете и сега седи лекот отворен и неможе да се затвори като преди
какво да правя .. има някакви зъбци които зацепват .. може би да се разглоби ли трябва .. какво ... (ако трябва да се разглоби и ако може да ми кажете как
) Благодаря ви предварително !!
Последна промяна от dobrin на Вто 28 апр 2009 9:28, променено общо 1 път.
Причина: Без главни букви моля!
Причина: Без главни букви моля!
- krraynov
- Автомобил: VW Passat B7 Alltrack
- Двигател: CFGB 2012
- Контакти:
И моя понякога заяжда-но...
...но както казва колегата dobrinb по-нагоре - като се отвори до края нагоре- и после ПЛАВНО се затваря слиза до долу.
А Аз да попитам- какво има под подлакътника, отзад- пепелник ли?> Щото аз досега не съм успял да го отворя. А над предполагаемия пепелник имам един капак с правоъгълна дупка по средата ( с размер горе - долу колкото на едно копче с основата си)- за което някой се е погрижил да го няма там- какво е то?[/b]
А Аз да попитам- какво има под подлакътника, отзад- пепелник ли?> Щото аз досега не съм успял да го отворя. А над предполагаемия пепелник имам един капак с правоъгълна дупка по средата ( с размер горе - долу колкото на едно копче с основата си)- за което някой се е погрижил да го няма там- какво е то?[/b]
- dimoboy
- Автомобил:
- Двигател:
Re: И моя понякога заяжда-но...
krraynov написа:...но както казва колегата dobrinb по-нагоре - като се отвори до края нагоре- и после ПЛАВНО се затваря слиза до долу.
Да, пепелник е и се пада зад подлакътника. Това под пепелника е поставка за чаши. Над пепелника при мен няма нищо.
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Подлакътник на Пасат Б5.5 ПРОБЛЕМ - НЕ СЕ ЗАТВАРЯ
Здравейте отново колеги. Тази тема я вадя от "гроба" общо взето, но пак опрях до този проблем със затварянето на подлакътника. Когато се появи проблема за пръв път свалих задната част на подлакътника ( където е пеплника ) и видях че една пружина ( забравих точно какъв тип беше ) контролира зъбците. Опитах какво ли не но нищо не помогна и я свалих, но тъй като ми беше доста неудобно когато подлакътника е в най-долно положение реших да я върна пак където и беше мястото като опитах да гресирам зъбците, но за жалост дори и това не помогна. За да успея да затворя подлакътника трябва да го поотворя и с една голяма засилка и сериозен трясък се затваря. Има ли някакъв начин да се оправи това защото адски много ме дразни, а ми се иска да е като преди
Ако някой има някакви идеи и ги сподели ще съм му адски задължен !
- KGL
- Автомобил: Passat B8 Alltr BMT 176kW TDI
- Двигател: CUAA 2016
- Контакти:
Re: Подлакътник на Пасат Б5.5 не се затваря
Абе да не се е пъхнало нещо около пантите и да пречи, защото другото не звучи логично.
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами гледах гледах и нищо не видях .. Всичко си изглеждаше съвсем нормално и ме е много яд че не мога да разбера от къде идва проблема. 
- Тони1
- Автомобил:
- Двигател:
Лонгорски каква я свърши с подлакътника ,щото и моя не иска да се затвори до долу вече ... 
Подлакътника, като се отвори до крайно положение излиза и стъпва върху пласмасата. Трябва да го прибуташ назад и засечката влиза във водещия канал.
Да не отварям нова тема ще пиша в тази.
Подлакътника ми се движи напред и назад и не се застопорява. Примерно като ускорявам здраво и съм се подпрял и отива назад. Някой има ли идея как става номера или при мен има нещо счупено по него?
Подлакътника ми се движи напред и назад и не се застопорява. Примерно като ускорявам здраво и съм се подпрял и отива назад. Някой има ли идея как става номера или при мен има нещо счупено по него?
- RadoShopa
- Автомобил: Vw Passat
- Двигател: 1.9 TDI AVF 2003
- Контакти:
K написа:Да не отварям нова тема ще пиша в тази.
А има нужда,ускорението е голямо,трябва да е укрепено,че се изпуска лоста
- Тони1
- Автомобил:
- Двигател:
за напред назад са всичките така