понеже по принцип не минавам през околовръстното, обаче утре трябва да стигна до 66СОУ на време, та да знам кога да тръгна. Важно е
околовръстното сутрин
околовръстното сутрин
някой дето често пътува може ли да ми каже сутрин(между 7-7:30) има ли някакви задръствания по околовръстното от симеоновско до Борис3 и за колко горе-долу се взима тоя маршрут в делничен ден?
понеже по принцип не минавам през околовръстното, обаче утре трябва да стигна до 66СОУ на време, та да знам кога да тръгна. Важно е
- Pichaga
- Антиспамър №1

- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
Re: околовръстното сутрин
няма ден с ден еднакъв
по принцип през центъра, ще ти е по-бързо по това време 7-7,30
околовръсткното като се запече след Бояна, става ад
по принцип през центъра, ще ти е по-бързо по това време 7-7,30
околовръсткното като се запече след Бояна, става ад
- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Околовръстно> на Пушкин в дясно>Павлово> Цар Борис> и после обратен към Горнобански път пак на Околовръстното ако искаш
Това винаги и постоянно ти е най-бързия начин да се избегне задръстването от Резиденцията до Горнобански път.
Това винаги и постоянно ти е най-бързия начин да се избегне задръстването от Резиденцията до Горнобански път.
rosy написа:Околовръстно> на Пушкин в дясно>Павлово> Цар Борис> и после обратен към Горнобански път пак на Околовръстното ако искаш
а там като изляза на цар борис има ли някъде да се включа в локалното и да пресека реката, а да не се връщам на околовръстното, щото то 66то е по-надолу в овча купел
Пичага, през центъра много светофари, а и трябва да минавам през семинарията и Хемус, а там нали сега правят метро.. знам ли
- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Luper написа: а там като изляза на цар борис има ли някъде да се включа в локалното и да пресека реката, а да не се връщам на околовръстното, щото то 66то е по-надолу в овча купел
От Павлово продължаваш надолу по Борис и на следващя в ляво по бул Овача Купел. На банята правиш пак един ляв и горе долу без задръствание си до 66-то.
оо много сложно ше зема да се затрия некъде из овча купел, май по-добре ще е да се върна до околовръстното 
мерси все пак
мерси все пак

- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
Само за протокола
От Симеоновско шосе до Красно село стигам от 07:10 до 07:22
Демек 12 минути . В това време няма задрвъстване и в двете посоки . Успех

- FaTDoG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Толкова рано мисля, че почти навсякъде е доста спокойно.
- Pichaga
- Антиспамър №1

- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
FaTDoG написа:Толкова рано мисля, че почти навсякъде е доста спокойно.
освен по цар Борис посока центъра
цял РК влиза в София
Exell написа:Само за протоколаОт Симеоновско шосе до Красно село стигам от 07:10 до 07:22
Демек 12 минути . В това време няма задрвъстване и в двете посоки . Успех
![]()
екстра, е това ме интересуваше! че не съм пътувам оттам а ако закъснея става лошо..
утре ще се опитам да ти подобря норматива Екселе, и последното конче ще изстискам от цвагенчето
- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател:
Привет колеги.
Имам питане, налага ми се до патувам от караулката преди горубляне да кв. Овча купел по околовръстното.
Как е пътят има ли някакви опасности - дупки, неозцначени кръстовища и всякакви др. такива, които биха ми създали проблеми.
По принцип до сега не съм минавал никога по околовръстното и не знам какво да очаквам.
Имам питане, налага ми се до патувам от караулката преди горубляне да кв. Овча купел по околовръстното.
Как е пътят има ли някакви опасности - дупки, неозцначени кръстовища и всякакви др. такива, които биха ми създали проблеми.
По принцип до сега не съм минавал никога по околовръстното и не знам какво да очаквам.
- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
Здравко няма проблем с карането . Единственото , което може да помрачи настроението ти е задръстването , но зависи в колко часа смяташ да идваш
Наскоро закърпиха някои дупки между бул. Черни връх и Симеоновско шосе та мисълта ми е , че ако не минаваш свръхзвуковата бариера няма да имаш проблеми

zdravko_dimitrov1986 написа:...
Здравко, само преди светофара на бистришко шосе има малко шибано, но там обикновено си има чакаюи коли, така че няма да е голяма скоростта и ще ги видиш дупките.
На симеоновско се качваш на моста !
После на бъкстон е какъдрена настилката от тировете, но пак не е опасно.
На Борис + околовръстното се очаква задръстване, но няма начин.
П.П. ако е след 17.00 може да се видим, че имаме повод с теб за

от симеоновско до цар борис за точно 6 минути, няма трафик няма дупки няма кръстовища, даже и на светофари не съм спирал.. доволно добре стана
- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател:
Привет колеги.
Реших го друго - ще си отида с колата до квартирата в дружба, от там я давам на баща ми да я закара на паркинга на МИС, а аз ще си маам с маршрутката до Овча купел.
Просто изпитвам страх да карам по софето.
А и днеска си заметнах коляното и сега се е подуло, и ще бъде мъка, но няма начин.
За колегата Блиндер - няма какво да ме черпаваш, това е егати и нищожната услуга.
Дано са ти свършили работа.
Поздрави.
Реших го друго - ще си отида с колата до квартирата в дружба, от там я давам на баща ми да я закара на паркинга на МИС, а аз ще си маам с маршрутката до Овча купел.
Просто изпитвам страх да карам по софето.
А и днеска си заметнах коляното и сега се е подуло, и ще бъде мъка, но няма начин.
За колегата Блиндер - няма какво да ме черпаваш, това е егати и нищожната услуга.
Дано са ти свършили работа.
Поздрави.