В началото......
.... зимата със 16-ките....
.... и от днес .....
.... с ....
..... FK Automotive High Tec Sport Supension Kit Front 35mm. - Rear 40mm. ......
..... еми.... това е
 .
 . .
 . 

vw_manqk написа:Евала морфей стойката на голфа е уникална сега,и мойто окачване е фк само,че60х40 и съм страшно доволен.
 ? С какъв размер гуми си отпред - отзад и с какво ЕТ на джантите? Ако имаш снимки и е удобно да ги пуснеш тук или на лични, ще ти бъда благодарен
 ? С какъв размер гуми си отпред - отзад и с какво ЕТ на джантите? Ако имаш снимки и е удобно да ги пуснеш тук или на лични, ще ти бъда благодарен  .
 .

. През която и улица да минеш, все ще се намери някой, който е решил да си измие двора или нещо от сорта, или ще са оплескали цялата улица от ВИК. Ако беше светъл цвят - сребристо определено нямаше да ги има въобще, понеже се откоряват много и грозят, но при тъмното ефекта от загрозяването е по-малък, понеже се прелива с цвета - донякъде.
 . През която и улица да минеш, все ще се намери някой, който е решил да си измие двора или нещо от сорта, или ще са оплескали цялата улица от ВИК. Ако беше светъл цвят - сребристо определено нямаше да ги има въобще, понеже се откоряват много и грозят, но при тъмното ефекта от загрозяването е по-малък, понеже се прелива с цвета - донякъде. . Въртят ми се идеи за R32 фарчета - задължително без Ейнджъл Айс, още нямам никаква идея дали да са черни или хромирани, но сърце не ми дава, понеже моите са чисто нови Валеота на 7 месеца
 . Въртят ми се идеи за R32 фарчета - задължително без Ейнджъл Айс, още нямам никаква идея дали да са черни или хромирани, но сърце не ми дава, понеже моите са чисто нови Валеота на 7 месеца  .
 .morfei1 написа:...2.4 бара ...
 .
 .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 46 госта