п.с. признавам, не съм ползвал търсачката, но тя напоследък и нещо не работи
Комплект съединител 1.9TDI - цена???
- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
Комплект съединител 1.9TDI - цена???
Колеги споделете моля каква е цената на комплект съединител за мотор 1.9TDI - 110к.с. както и PD-тата(ако има някаква разлика)
Че съм се замислил за смяна на колата но един колега ме притесни сериозно като ми каза, че бил към 1800лв.
Re: Комплект съединител 1.9TDI - цена???
Абе 1200лв. без отстъпки ще те оправят...., но не от официалния представител. Виж я дали претриса при спиране, ако претриса е за смяна. моли се да не са я "флашнали" на автоматик идиотите.
- Dorian
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHF
За 1.9TDI-110к.с. пълнят комплект съединител с маховик на Sachs е около 800лв.
За PD e повече
а ето тая тема прочети има доста писано viewtopic.php?f=24&t=123864
За PD e повече
Последна промяна от Dorian на Сря 27 май 2009 20:31, променено общо 1 път.
Това с демпферен маховик и без отстъпки..... ако е така то цените са паднали от нова година 
- Dorian
morfei1 написа:Това с демпферен маховик и без отстъпки..... ако е така то цените са паднали от нова година
Да с демпферен маховик и без никакви отстъпки.
Наистина е паднала цената,защото аз я следя от доста време и до скоро си беше 1050лв.Затова се услушвам за моя голф да станат по 5-600лв. комплекта и да го сменям

Еми да, нормално е все пак Г4 остаря с още една година и излезна Г6, който е повече от половин година на пазара.
- Dorian
Да освен че станаха на по 10-на г,ами и видяха че на 1000лв.много много не кълват купувачи.
Преди като бяха по 12-14000лв. голфчетата по си струваше да искат 1500лв.за съединител,но сега като са по 7-8000лв.няма как да стане
Преди като бяха по 12-14000лв. голфчетата по си струваше да искат 1500лв.за съединител,но сега като са по 7-8000лв.няма как да стане
- evgenyh
Dorian написа:За 1.9TDI-110к.с. пълнят комплект съединител с маховик на Sachs е около 800лв.
За PD e повече
а ето тая тема прочети има доста писано viewtopic.php?f=24&t=123864
Благодаря много на всички
и особено на препратката към тази тема. Прочетох я много внимателно и следващата кола определяно няма да е VW дизел, нито Шкода, Ауди Сеат и т.н. Май отново ще се търси нещо като 1.6 бензин, щото ако трябва след примерно едни 15хил.лв. да се извадят още 5хил.лв. за ремноти, по-добре не, благодаря
п.с. м/у другото има ли някой наблюдения върху дизеловите БМВ-та и по-точно 320Д след 2002г.? Дали и там положението е същото
- Dorian
Да и при бмв 320Д пак съединителя е демпферен и там цената за комплекта на LUK е найстина 1800лв.
Между другото вече почти всички производители слагат такива съединители и маховици,защото като е нов комфорта от превключване е в пъти по-добър,а и все пак някой трябва да купува скъпите части
Дори фиат,алфа,ланчия са с демпферни съединители след 99-00г.таче ако мислиш че няма да случиш на добър дизел взимай някой бензинов кенеф с малък мотор и намя да имаш такива проблеми със съединителя,а със ск.кутия и електрониката примерно...
Дори бензиновите коли се оборудват вече с такива
пазарна икомомика му викат...
Между другото вече почти всички производители слагат такива съединители и маховици,защото като е нов комфорта от превключване е в пъти по-добър,а и все пак някой трябва да купува скъпите части
Дори фиат,алфа,ланчия са с демпферни съединители след 99-00г.таче ако мислиш че няма да случиш на добър дизел взимай някой бензинов кенеф с малък мотор и намя да имаш такива проблеми със съединителя,а със ск.кутия и електрониката примерно...
Дори бензиновите коли се оборудват вече с такива
пазарна икомомика му викат...- Tedo-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
съединителя изкарва достатъчно дълго за да не ти е основен критерий при покупката... пък и има автоматици също тоже
За Пунтото преди 7-8 години ме питаха какъв съединител искам - от 40, от 60, от 80 или от 150лв... Вземи си е едно Пунто 55 да ти е евтинко
За Пунтото преди 7-8 години ме питаха какъв съединител искам - от 40, от 60, от 80 или от 150лв... Вземи си е едно Пунто 55 да ти е евтинко

Е, ако ти си мислиш, че останалите марки са по-добри.....
Точно с БМВ ще се видиш в чудо, и голфа ще ти се струва като сън в лятна нощ 

- evgenyh
Ами другия вариант е чисто нова кола обаче за 25хил.+ 
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Чисто нов голф ПД с екстри за 25к няма да намериш - а и там парите ги даваш още с покупката.Колега ако искаш непретенциозен дизел като цяло вземи 110 коня мотора.При него като ти се развали просто можеш да го смениш с обикновен съединител 
- evgenyh
Rabbit_TDI написа:Чисто нов голф ПД с екстри за 25к няма да намериш - а и там парите ги даваш още с покупката.Колега ако искаш непретенциозен дизел като цяло вземи 110 коня мотора.При него като ти се развали просто можеш да го смениш с обикновен съединител
Мисля, че в момента нов голф 5 дизел е 28хил. и нещо лв. на прИмоция. Не знам дали е PD, но е 105к.с.
Всъщност ако реша да е нова кола едва ли ще е VW.
Ще видим, имам приятел с 4-ка 1.6SR и е много доволен и от вървежа, а още повече от разходите за консумативи - направо са като за мойта 3-ка(AFT). То и няма кой знае какво значение. То Г4 ми е старичка де, ако ще е голф сигурно ще е 5-ца - както колегите с 2-ките прескочиха 3-ката и се метнаха направо на 4-ки
Аз всъщност гледах Октавия PD и точно от там изникна тоя въпрос със съеднителя, но определено не съм навит да дам 15 бона за кола и след това още 5(както е писал колега в другата тема) за ремонти.
Върни се в “Дизелови агрегати”