31.05.2009 Моторист на бояна??
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- svetlin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: 31.05.2009 Моторист на бояна??
Както каза колегата по-нагоре то че повечето мотористи нямат грам акъл нямат ама па тоя с какъв акъл е пресичал околовръстното и то точно на това място. Лошото е че навсякъде се пресича на кой как му е кеф... Отнсно гонките там преди година ходех и аз и съм се пускал 2-3 пъти, сега се чудя къде ми е бил акъла. Трябва да се забранят и солени глоби за нарушителите
- FaTDoG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
К.Одаджийски написа:...
Е айде недей така, глупости, трилентов път и като сложиш онва дето е като локално става бая голямо за пресичане, а да не говорим за мантинелата по средата... А за трафика кво да кажем. И все пак квото и да си говорим тоя моторист си праскаше с около 200 на задна - напълно недопустимо.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
FaTDoG написа:К.Одаджийски написа:...
Е айде недей така, глупости, трилентов път и като сложиш онва дето е като локално става бая голямо за пресичане, а да не говорим за мантинелата по средата... А за трафика кво да кажем. И все пак квото и да си говорим тоя моторист си праскаше с около 200 на задна - напълно недопустимо.
Малко неподготвен се изказах, щото не го знам какво е мястото там, но си мислех че има място за пресичане. Изходих обаче от незнанието примерно че там има гонки и за това така.
кой каквото е търсил - си го е намерил
трагедия е когато загиват невинни хора
а такова "мотоциклетисти" и сяква помия "състезатели" - господ да ги прости
трагедия е когато загиват невинни хора
а такова "мотоциклетисти" и сяква помия "състезатели" - господ да ги прости
- Night_elf
- Рошаво мазало
- Автомобил: Vw Golf V
- Двигател: 1.9 TDI BKC
Нужно ли е сега всеки да обвинява другите ? Достатъчно тежко е положението, за да се разисква въпроса кой е виновен и кой не ... Относно темата за мотористите .. Както повечето сме писали .. като се пазят сами ,ще ги пазим и ние .
Тук обаче става въпрос за наистина огромно безумие... Много е жалко наистина , най -вече за това ,че си отиват млади хора по този нелеп начин ... Главата не ми го побира хора ... просто незнам какво да кажа ...
Тук обаче става въпрос за наистина огромно безумие... Много е жалко наистина , най -вече за това ,че си отиват млади хора по този нелеп начин ... Главата не ми го побира хора ... просто незнам какво да кажа ...
- Spas
- Модератор
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1800 RP
Няма значение в кой град, на кое място - навсякъде има такива сбирки...не само моториста, не и пешеходеца, а и държавата е виновна. На полицията наистина не и пука, но единственните хора, които можем да променим това сме ние, които си чешем езиците и които ги избираме тия хора, дето ни управляват със гласуване за тях или с негласуване за никого. Нека колкото се може хора да го видят това, ако може по някакъв начин да се стреснат малко, ето и вчера на писта Варна стана инцидент, за който със сигурност не беше виновен шофьора на колата, а тези, които не накараха хората да се махнат оттам и да обезопасят района. Писна ми да си отиват млади хора заради простотии!!! 

- FaTDoG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Така е като се има в предвид, че куките дойдоха, правиха се на важни на некво момче и зачезнаха, появи се друга патрулка и спря на другата бензиностанция и 5 минути след това стана инцидента...
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Night_elf написа:Нужно ли е сега всеки да обвинява другите ? Достатъчно тежко е положението, за да се разисква въпроса кой е виновен и кой не ... Относно темата за мотористите .. Както повечето сме писали .. като се пазят сами ,ще ги пазим и ние .
Както обикновено, с Алекс разсъждаваме еднакво.
АЗ пуснах темата за мотористите и отношението ни към тях на пътя. Някой ако има проблем с това да ми пише ЛС или да ми се обади!
Жалко за загиналите. И двамата са били виновни. Пешеходеца ако имаше малко акъл нямаше да пресича там, а моториста ако имаше малко акъл нямаше да кара толкова бързо. Обяснявали са ми каква е тръпката да караш с такава скорост.. Нормално е тогава да не мислиш, всичко е адреналин. Аз за това не смея да си купя подобен мотор.
П.П. Присъствах случайно на сбирка на gti-тата, потвърждавам - момчетата си седяха през цялото време културно вътре на кафенце, а колите бяха паркирани на бензиностанцията.
еее... така е като се почне от Държавата и се мине през сичките кухи лейки дето се надъхват от филмите.
Абе я да ви питам млад съм и не съм имал книжка тогава(2006 взех) ама някои има ли спомен. Преди да излязат на екран тия филми бързи и яростни и байкърбойз. Става дума за периода 2000-2001 някои има ли спомен имало ли е тук такива сабирания гоненици .... карания на една гума ... аз поне във Видин си спомням че се събираха 5 човека в неделя и то с някви жигулита и си правеха ташак с тях. А сега както в софия само че през деня .... Стартове гонки кой бил дрифтаджия кой бил драг-аджия........ И ТО МАЛОУМНИЦИ НА ПО 35-40 години го правят това, че има кретени дето и децата си возят в бараките си .... Това ще го пусна и като тема
Абе я да ви питам млад съм и не съм имал книжка тогава(2006 взех) ама някои има ли спомен. Преди да излязат на екран тия филми бързи и яростни и байкърбойз. Става дума за периода 2000-2001 някои има ли спомен имало ли е тук такива сабирания гоненици .... карания на една гума ... аз поне във Видин си спомням че се събираха 5 човека в неделя и то с някви жигулита и си правеха ташак с тях. А сега както в софия само че през деня .... Стартове гонки кой бил дрифтаджия кой бил драг-аджия........ И ТО МАЛОУМНИЦИ НА ПО 35-40 години го правят това, че има кретени дето и децата си возят в бараките си .... Това ще го пусна и като тема
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Рацерски изпълнения винаги е имало и ще има.
Лошото е, че все повече хора могат да си позвалят мотор за 2000лв или голф, или пежо, лада, ...
Затова е тъпо и да се правят обобщения - мотористите, голфаджиите ...
Има дебили с всякакви превозни средства - УбИйЦИ!!
Жалко, много жалко
Отново разплакани родители на деца!
Единственото, което ние можем да направим (освен да не се правим на пътни джигити, което се подразбира), е да оставим такива келеши и мероприятия без публика!
Лошото е, че все повече хора могат да си позвалят мотор за 2000лв или голф, или пежо, лада, ...
Жалко, много жалко

Единственото, което ние можем да направим (освен да не се правим на пътни джигити, което се подразбира), е да оставим такива келеши и мероприятия без публика!
- Ivailo
- Контакти:
group® написа:Рацерски изпълнения винаги е имало и ще има.
Жалко, много жалко![]()
Прав си до някъде..
Обаче мога да ти кажа, че публика винаги ще има.. Не говоря за такива, дето идват само да гледат, ами и другите, които са дошли да се надрусат с адреналин...
Единствения начин е полицаите да ги разгонят... Обаче и на тях им е интересно, и те гледат сеира..
- FaTDoG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Малко трудно 1 или 2 патрулки да изгонят 200-300-400 и при положение, че на ОМВ може да съм седнал да пия кафе, да заредя, да ям, да се*а и още един куп други неща. Единственото, което може да направи държавата е да предостави писта, дето да си се събират вечер и да си се дърпат, да си има една линейка, пожарна и патрулка. Само че тая писта да не е на 20 км от града и да не се плаща или да е символично.
- Night_elf
- Рошаво мазало
- Автомобил: Vw Golf V
- Двигател: 1.9 TDI BKC
Колкото и да го говорим ,пишем и така нататък ,аз мога да си заложа главата ,че това нещо няма да спре и публика винаги ще има ...
Защото и този случей ще отмине ... сега всички говорят защото е прясно ... ще мине седмица , две и нашата съпричасност ще си отиде... На хората загубили близките си ,обаче няма ..
Жалко е ... Много е жалко
Защото и този случей ще отмине ... сега всички говорят защото е прясно ... ще мине седмица , две и нашата съпричасност ще си отиде... На хората загубили близките си ,обаче няма ..
Жалко е ... Много е жалко
- Tishku
- Автомобил:
- Двигател:
group® написа:Рацерски изпълнения винаги е имало и ще има.
Жалко, много жалко![]()
Тва сигурно е единственото трезво мнение в цялата тема... всичките станахте големи моралисти брех.... не взимам страна, просто ми омръзна все някой мерил еди си кво, все някой е виновен на другия. Тва че там се кара с 250+ - така е, ама и не се пресичат път с 3+ аварийна ленти.... Яд ме е че всички дето плюете тука сме виждали да правят подобни простотии или дори по лоши. Няма да изпадам в подробности, познаваме се, знаем какво искам да кажа. Не всичко е мерене на пишки, някои хора просто ги влече...... с риск че ще падне хранилка спокойно мога да кажа че всички са минали по този път, просто някои са по-запалени.....
С или без наще коментари, момчетата вече ги няма

Лека им пръст!
- Ivailo
- Контакти:
FaTDoG написа:Малко трудно 1 или 2 патрулки да изгонят 200-300-400 и при положение, че на ОМВ може да съм седнал да пия кафе, да заредя, да ям, да се*а и още един куп други неща. Единственото, което може да направи държавата е да предостави писта, дето да си се събират вечер и да си се дърпат, да си има една линейка, пожарна и патрулка. Само че тая писта да не е на 20 км от града и да не се плаща или да е символично.
Писти - бол.
Тегавото е, че там има класове и т.н. и се вижда реално колко може колата ти.
На улицата не е така и за това го правят.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”