ако има някой който може да ме упъти каде е най удачно да направа тема кадето да мога да сложа началото на проекта ще съм благодарен
 ако има някой който може да ме упъти каде е най удачно да направа тема кадето да мога да сложа началото на проекта ще съм благодарен(п.с. като сабера някакви пари ще ви запитам и за предни калници и примерно стопчета и други глезотий)
 ако има някой който може да ме упъти каде е най удачно да направа тема кадето да мога да сложа началото на проекта ще съм благодарен

Dead man написа:Честито !
Чакам снимки...

, притежаваш класиката в жанра.
 , притежаваш класиката в жанра.  

zdravko_dimitrov1986 написа:Честито колега, притежаваш класиката в жанра.

Само да те радва колицата, много безаварийни километри, и снимки да покажеш.
Поздрави.

Пожелавам ти да я направиш много много красива без никакви излишни изгъзици. Запомни - окачване, джанти, боя, фарове и стопове
  Пожелавам ти да я направиш много много красива без никакви излишни изгъзици. Запомни - окачване, джанти, боя, фарове и стопове 

Ся видях и ти си кат мен
 Ся видях и ти си кат мен   И аз имам мк1-ца кабрио ама нямам годините ии чака си времето ,докато стане готова
 И аз имам мк1-ца кабрио ама нямам годините ии чака си времето ,докато стане готова  

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 79 госта