Golf 4 закопуване

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
hitman0013
Автомобил: GOLF 4
Двигател:

Re: Golf 4 закопуване

Мнениеот hitman0013 » Нед 14 юни 2009 22:46

аз не съм видял търговец или просто човек дето си продава колата да ти свали 2-3хилки освен ако не е крадната .ако ще криза да е ако ще да му изгние в гаража- няма такива подаръци

Потребителски аватар
slavi ivanov slavov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот slavi ivanov slavov » Нед 14 юни 2009 23:11

Е ела колега вьв Варна да видиш, как се сваля 1500-2000 хил. от цена на стькло.Даже има и случаи на продажби под себестоиноста на която им е излязла колата,но си казват така- по добре да си продам старата стока ( набутан или не ) да сложи парите на джоб , от колкото нищо. Защото има авто кьщи за 4 месеца сьс две продажби само и то кочини до 4 хил. лева, нали се сещаш и тои деца, жена храни , наеми плаща и така. Много е сложна обстановката в момента. Сега тука колеги казват ама аз за под дванаисет хил. няма да я дам, ама няма да я дадеш защото не си на зор, а пьк като ревне в кьщи детето гладно може да я дадеш и за шест хил, на бьрзея.Които няма зор си дьржи колата на определената цена, но има доста хора изпаднали в трудно положение, и при това мьртвило на пазара на коли са принудени да падат.Няма как просто това е положението за жалост.

Bu4eB
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bu4eB » Нед 14 юни 2009 23:36

Добре
1. Кола на 10-11 години да неможе се земе за 6-7 бона е яко странно.
2. Каква е логиката пасатите да са по ефтини от Golf... повече лукс, по голяма ... вси4ко е в пове4е, и подръжката нема ли да е 2-но пове4е вие добре казвате за Пасат но според мен потдръжката на Пасата е много по серизна от тази на един Голф.. или се бъркам.. ????
3. Много съм съгласен с това 4е от авто къщите просто много коли се продават защото просто тази кола требва да се махне от там 6ото примерно е стояла там 2-3 годни...

Но все пак и вие имате право, ефтините неща излизат по скъпо... Все пак за Пасата някои може ли да ми каже за каква потдръжка става на въпрос, и не е ли буквално в пъти по голяма от тази на Голф. Мерси предварително мом4ета!! :))

Потребителски аватар
icefire
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот icefire » Нед 14 юни 2009 23:52

Съгласен съм, че за 6000 запазен голф 4 няма (поне не в България), но 5-6000 за голф 3? :screwy :screwy
Че аз моят голф 3 го купих точно за 5 бона преди 5 години... сега излиза, че мога да го продам за колкото съм го купил ли :screwy

Колегата е много прав за кризата, цените паднаха драстично и няма никакво търсене. Поради тази причина може и да намериш на много изгодна цена голфче от някого, който го е закъсал с парите...

Потребителски аватар
Nikkolay
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nikkolay » Пон 15 юни 2009 10:32

Какви работи говорите бе, какви Голф 3-ки за 6000 лв. :screwy mhihi
Аз в момента си търся Голф 3 и за 3500 максимум се намират идеални голфчета.
А по въпроса за четворките, скоро един приятел си беше купил за 6500 лв 1,6 SR, засега е доволен човека.
Но да дам 10 бона за кола на 10+ години трябва да съм откачил :screwy
Според мен за около 7000-8000 ще си намериш прилично 1,9 TDI 90phs, иска търсене само.

п.п. И цените наистина са паднали доста и ще продължават да падат

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пон 15 юни 2009 14:47

Колеги цените на колите паднаха драстично.Тва ,че вие не бихте си дали за тез цени - просто ще си ги карате.Огледайте се новите коли заради кризата паднаха с 20-30% и пак не се продават.Пазара на старо е почти спрял ,та изгодни оферти бол.Ама Г4 ТДИ 90+ коня ,климатик ,добро състояние ................... за 6000 лв. дори на фона на тая криза си ебати мечтателя :lol: Иначе тия дето падат цената на колите са по 500-1000 лв. са нерегистирани и необслужени - оттам като хванеш първо няколко дена няма да ходиш на работа/съответно нямаш заплата за тия дни/,кат,екотакси,граждански,данъци......+ремъци,масла......Аааа и маслата не са 1000 лева стига плашете човека - ако не земаш ПД цялото обслужване барабар с маслото ляга на 250-400 лева в зависимост къде го правиш.Ама като си земеш ТДИ за 6000 лв. след тва бая обслужване пада :lol:

Потребителски аватар
Dorian
Автомобил: Golf 4 TDI
Двигател: AHF

Мнениеот Dorian » Пон 15 юни 2009 19:00

Криза,криза ама който иска нещо хубаво трябва да бръкне малко по-надълбоко mhihi mhihi
Иначе относно коментарите за 3-ката за 6500лв. ами да миналата година преди кризата вървяха толкова,а читава 3-ка с 4врати,климатик,97г. и с мотор AFN-110к.с. си беше направо невъзможно да намериш.Колата си беше скъпа но до момента никакви ремонти освен обслужването и :mrgreen:
Иначе всеки знае какво е вложил в колата си и му е пределно ясно колко му е излязла,но аз поне съм дълеч от мисълта че ще си избия парите.И аз като колегата Гомез съм дал до тук за моя Голф близо 15х. и знам че няма как да и ги взема,но пък чак да си падна на половината няма как да стане.То ако трябва да я продам за 6-7000 аз ще я оставя на някой от семейството да си я кара дълго време,но не и да направя на някой подарък само защото медиите тръбят по цял ден Криза-криза.Е какво като е криза да не нещо да е поевтиняло че и хубавите коли да поевтинеят чак толкова.

Потребителски аватар
vwghost
Автомобил: VW GOLF IV
Двигател: 1.9 TDI ATD 2002
Контакти:

Мнениеот vwghost » Пон 15 юни 2009 22:15

Напълно съм съгласен че в момента цените паднаха на колите втора употреба.Живея срещу сервиз за коли .Те хората си имат постоянна клиентела на няколко автокъщи в Стара Загора.По мнение на маисторите в сервиза /занимават се с изчукване,китосване,боядисване/ колите са в по-окаяно състояние от преди.Зачестиха коли с удари отзад,таксита и обръщани по таван.Това го налагала кризата,клиентите търсели по-евтини коли и автокъщите им намирали от моргите в Италия :не: .Безплатен обяд няма и няма и да има.А за цените на GOLF 3 .Показвам ви един хубав GOLF 3 viewtopic.php?f=44&t=146698 ,на които му искат 5000 лв. Мисля че колата си заслужава парите :да: .

Потребителски аватар
icefire
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот icefire » Вто 16 юни 2009 13:13

vwghost написа:Напълно съм съгласен че в момента цените паднаха на колите втора употреба.Живея срещу сервиз за коли .Те хората си имат постоянна клиентела на няколко автокъщи в Стара Загора.По мнение на маисторите в сервиза /занимават се с изчукване,китосване,боядисване/ колите са в по-окаяно състояние от преди.Зачестиха коли с удари отзад,таксита и обръщани по таван.Това го налагала кризата,клиентите търсели по-евтини коли и автокъщите им намирали от моргите в Италия :не: .Безплатен обяд няма и няма и да има.А за цените на GOLF 3 .Показвам ви един хубав GOLF 3 viewtopic.php?f=44&t=146698 ,на които му искат 5000 лв. Мисля че колата си заслужава парите :да: .

Естествено, че си заслужава, само че този е ЮБИЛЕЕН. Ако си търсиш обикновен голф 3 (няма да препоръчвам мотор, защото ще стане голям спор) 3 000 те уреждат за покупката + 1000 (макс. 1500) за след това и то ако има много да се прави по него. Ако търсиш активно може и много по-малко пари да дадеш след това.

Потребителски аватар
plamikcho
Автомобил: VW Passat B6
Двигател: BLS 2007

Мнениеот plamikcho » Вто 16 юни 2009 14:53

Нищо против дизелите и техните фенове, но аз лично стара дизелова кола не бих си купил никога, а за нова пари нямам. Колкото и да се подбира колата, пак си е на късмет. Така че, колега, късмет ти пожелавам,дизел или бензин - дано уцелиш добра кола с минимални ремонти и разходи за поддръжка!

Bu4eB
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bu4eB » Пон 22 юни 2009 22:14

Добре ами бензиново голфче 90 коня най-малко неможе ли да се намери за 6000-7000 бона ?

Потребителски аватар
skotis
Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
Двигател: AGU

Мнениеот skotis » Вто 23 юни 2009 10:01

Бензиново 1.6 8v 101 коня искаш да кажеш. Ми то може колега, ама гледай хубаво, защото виждаш Г4 за 6500 и си викаш "Егати евтинията, цените са паднали" , обаче не е точно така! Добрата и запазена кола винаги си е била скъпа, за съжаление. По цената се познава. Онзи ден ходих с един приятел да гледаме една Г4 GTI за 9500 - е няма такава кочина, ще ме извиняват, ама тая кола беше за скрап - на стъклото пише 2000 година, на стъклата 8-ца. Волана - претапициран, ама си личи от 100 км. и оня ми вика "Виж й състоянието, тя не е карана" :063: Вътре няма да ти обяснявам - на пръв поглед си викаш става, ама я се качи в една хубава 4-ка и веднага ще видиш за какво става въпрос. Колата просто не си седеше на гумите, милата уморена и вика "Оставете ме на мира", оня ми разправя че не била карана. И това за 9500! И после ще си викаш ей тия четворки много се чупят. Еми ще се чупят, като си я взел такава.

Та по темата: Колега, дали има или няма за 7000 1.6 голфче - може и да има, просто трябва да се търси и да се внимава какво се купува.

mufin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mufin » Вто 23 юни 2009 17:12

Колега виж тая обява от раздел "ПРОДАВА"
Кола от първи собственик
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=44&t=150396

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”