Кантове по броните на пасат б3
- passat_1.6TdI
- Автомобил:
- Двигател:
Кантове по броните на пасат б3
Здравейте колеги искам да ви кажа какво ми се върти от известно време в глвата.Значи на моят пасат б3 броните му са целите черни,не като на някой половината в цвета на колата а другата половина черни,а моите са се изцяло черни грапави и искам да ги поразкрася като направя кантовете които са черни в някакъв друг цвят .Колата ми е бяла какъв цвят ще и стои добре? Благодаря предварително!
- Прикачени файлове
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
- passat_1.6TdI
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Кантове по броните на пасат б3
Темата е преместена в раздел "Направи си сам".Моля модераторите да заключат темата.
-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
Според мен добре ще стане.
- passat_1.6TdI
- Автомобил:
- Двигател:
И според мен ще бъде добре,но незнам как да си направя то на некои си е заводско това мисла,но сигурно има колеги които са си правили на техните пасати.Според мен моят пасат като е бял ако му направа червени кантове ще стане добре.
Аз си взех преди време(само че червени , мисля че имапе и такива), от един магазин на ул. Петър Делян 7 (или 6 не помна) до бул.Ситняково се намира.
- passat_1.6TdI
- Автомобил:
- Двигател:
На каква цена са и за всеки модел ли са различни или се продават на дължина???Благодаря
- passat_1.6TdI
- Автомобил:
- Двигател:
Колега kr1so и аз незнам затова пуснах тази тема и сега ми дойде на идея по тези вадички на бронята които аз имам където нямам кантове дали ще стане с червено тиксо да залепа и после с макетно ножче да ги оформа това се сетих за момента може и да стане ,но зимата може и да паднат незнам.
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
аз така реших.
ако искате-мога да ви кажа как го направих. по съвет на AsenD, както и с безценното му съдействие.
ако искате-мога да ви кажа как го направих. по съвет на AsenD, както и с безценното му съдействие.

- passat_1.6TdI
- Автомобил:
- Двигател:
Ами кажи ни аз чакам с нетърпение

- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
взима се фолио с предварително избран цвят и се нарязва на плотер-като все едно стикери режеш. после внимателно се налепват ивиците по канта и след това отгоре се минават с прозрачен лак за нокти-дава здравина.
ивиците се нарязват по размера на канта на ширина, на дължина е все едно-наставя се.
при лепенето се внимава да не се разпъват, защото фолиото е много гъвкаво и ако не внимаваш го разпъваш много и то после се свива и краищата се оголват лошо. процеса е връткав и пипкав много. но аз си се кефя.
ивиците се нарязват по размера на канта на ширина, на дължина е все едно-наставя се.
при лепенето се внимава да не се разпъват, защото фолиото е много гъвкаво и ако не внимаваш го разпъваш много и то после се свива и краищата се оголват лошо. процеса е връткав и пипкав много. но аз си се кефя.

- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
На илианци продават готови лепящи се лайсни за брони на метър в цвят и размер по избор на клиента. На старото ми поло си слагах червени кантове и не мръднаха нито лятото в жегите, нито зимата в студовете.
Цената по спомен беше м/у левче и два. В този ред на мисли не се занимавайте с глупости. За няма 10 лв и 15 мин ще си направите колата пушка

Цената по спомен беше м/у левче и два. В този ред на мисли не се занимавайте с глупости. За няма 10 лв и 15 мин ще си направите колата пушка

А не мога ли да налепя с хартиено тиксо другата част от бронята и само канта да остая и да си пръсна с спрей и после с безцветен лак ?