Ето как по освежих Полото си
- M_POLO
- Автомобил: VW Passat B6
- Двигател: CBAB
Ето как по освежих Полото си
ето какво постигнах но има още какво да се желае 

- doc_j
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Ето как по освежих Полото си
Джантоците са мноо готини, само отзад малко флекса треа да поиграе, че да не стържат и предницата една идея по-ниска... като за начало...
явно опъна бримката на чорапогащника... да видим до къде ще те отведе

- M_POLO
doc_j написа:Джантоците са мноо готини, само отзад малко флекса треа да поиграе, че да не стържат и предницата една идея по-ниска... като за начало...
хаха мда старая се но за всичко си трябват средва знаеш как е та отзад имам един приятел дето е тенекиджия и ги разпъна малко и сега не опират, а относно предницата искам и си търся някакви пружини тъй като колегата под прякор (Грозника) ме разубеди да ги режа! Може от Г40 или нз колегата Волков ми каза че струват около 150 лв други колеги пък казват че имало и по евтини варианти!
- doc_j
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Какво ще рече "разпъна"? Я дай снимки "преди-след", а ако е възможно и на самия работен процес. За пружините мисля, че ти казах - мога да ти дам от предишната ми кола да пробваш как е, те са именно една идея по-ниски (около 30-35мм).
- wierdo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Пружините от Г40 са 15мм по ниски от тези на останалите полота. Ако си решил да даваш 150 лева за пружини, по-добре добави още 150 и си купи пружини с амортесьори, чисто новички и ще може да си избираш от - 40/40, 60/40, 60/60, 60/80, 80/80.
Да не говорим, че с Г40-ски пружини няма нещо да подобрят стабилността, а и няма да изглежда забележимо по-ниска.
Да не говорим, че с Г40-ски пружини няма нещо да подобрят стабилността, а и няма да изглежда забележимо по-ниска.
- M_POLO
мда като реша какво съм решил ще ви пиша и ше пусна снимки
- pif
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Евала братле харесва ми борда които имат джантите станало е екстра
само според мен на тоя тъмен цвят ако пръснеш джантите чени фаровете също да им измислиш нещо по-тъмно като стреи за потъмнявале или нещо такова решетката без емблема и по-ниска предница ще избие рибата но все пак това е лично моито мнение а ти трябва да го направиш така както на теб ти харесва

- M_POLO
pif написа:Евала братле харесва ми борда които имат джантите станало е екстра![]()
само според мен на тоя тъмен цвят ако пръснеш джантите чени фаровете също да им измислиш нещо по-тъмно като стреи за потъмнявале или нещо такова решетката без емблема и по-ниска предница ще избие рибата но все пак това е лично моито мнение а ти трябва да го направиш така както на теб ти харесва
![]()
![]()
![]()
Принципно приемам съвети и идей всякакви който каквото мисли да предлага дащото и аз се чудя вече предницата че ще е долу тва ясно

- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Ето ти фарове мигачи.

Мигачи като твоите пръснати със спрей и фарове със затъмнена част на рефлектора от страни.
Ето как се получиха при мен.

Защо ти е да смъкваш предницата?Едва ли колата ти ще стане по-стабилна,ако искаш да е стабилна и да има визия си сложи цяло окачване,може да си сложиш някакъв нож...ама ние тука по перник какво знаеме...

Мигачи като твоите пръснати със спрей и фарове със затъмнена част на рефлектора от страни.
Ето как се получиха при мен.
Защо ти е да смъкваш предницата?Едва ли колата ти ще стане по-стабилна,ако искаш да е стабилна и да има визия си сложи цяло окачване,може да си сложиш някакъв нож...ама ние тука по перник какво знаеме...
- M_POLO
мерси много ми не знам но искам да стане по ниска той ножа ясен ма пак няма да е същото в момента е много висока отпред ето виж за какво говоря:
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Значи ще ти постна снимки - мойта също е CL-ка.
Отпред съм с 175/60, а отзад 195/55 (нз с какви си на твойта)
Ето ти на мойта - отпред е с пружини от GT рязани половин намотка 20-30мм свалят стоковото CL-ско, отзад са Eibach свалящи 30-35мм

А ето как беше преди

С нож след това

Може и доста по-ниско, но вече трябват аморти от г40 (по къс ход) или спортен к-т такива.
А при спортния вече няма комфорт, всичко е компромиси какво да се прави.
А зависи за какво се ползва колата, понякога ниското е голям шит.
Отпред съм с 175/60, а отзад 195/55 (нз с какви си на твойта)
Ето ти на мойта - отпред е с пружини от GT рязани половин намотка 20-30мм свалят стоковото CL-ско, отзад са Eibach свалящи 30-35мм

А ето как беше преди

С нож след това

Може и доста по-ниско, но вече трябват аморти от г40 (по къс ход) или спортен к-т такива.
А при спортния вече няма комфорт, всичко е компромиси какво да се прави.
А зависи за какво се ползва колата, понякога ниското е голям шит.
Последна промяна от lrlmodo на Вто 30 юни 2009 10:15, променено общо 1 път.
- M_POLO
Мда ясно благодаря колега при мен проблема е, че отзад повече от 165 нее мога да завра тъй като опират във веждите а отпред 175 няма проблем в мамента съм 155 отпред и 165 от зад а пък за пружините ще видим трябва поне една идея да слезе по надолу че така много ме дразни стои като някакво бъги отпред.Знами стигаме до извода да си търся пружини от GT
Последна промяна от M_POLO на Вто 30 юни 2009 10:15, променено общо 1 път.
- doc_j
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Возил съм го при мен, знае как е със 60мм надолу
Ама на негово място бих я свалил сне повече от 3 пръста, като оставя настоящите амортесьори, щото комфорта.... 
П.П. Лилавата от снимките по-горе беше моя, за нейните пружини ти говорех.

П.П. Лилавата от снимките по-горе беше моя, за нейните пружини ти говорех.
- M_POLO
[quote="doc_j"]Возил съм го при мен, знае как е със 60мм надолу
Ама на негово място бих я свалил сне повече от 3 пръста, като оставя настоящите амортесьори, щото комфорта.... 
П.П. Лилавата от снимките по-горе беше моя, за нейните пружини ти говорех.[/quote
мда значи за тези пружини става въпрос определено ми харесват как стоят прати некоя друга снимка да видия

П.П. Лилавата от снимките по-горе беше моя, за нейните пружини ти говорех.[/quote
мда значи за тези пружини става въпрос определено ми харесват как стоят прати некоя друга снимка да видия
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Да това с бъгито и мене много ме дразнеше и вече знаеш какво и сторих
А за гумите сложи нископрофилни 165/55 много добри гумета са, даже се продават на едно място
Ето ти база за сравнение на пружините дето митака ти говори

А за гумите сложи нископрофилни 165/55 много добри гумета са, даже се продават на едно място

Ето ти база за сравнение на пружините дето митака ти говори