Здр
Забелязах, че крушката в жабката не свети на колата ми (B5 3b) като я отворора. Може би е изгоряла, но незнам как да свяля пласмасовата част за да стигна до нея.
Също така не ми свети крушката в задната част на комбито (от горе на тавана която е). Та се чудя и нея как да я сменя? Защото като отворя шофьорската врата лампите на вратите светват само тази не свети а искам да си я оправя. Та как се сменят?
Крушка в жабката ?
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Крушка в жабката ?
Тази от зад излиза с дърпане. Може да си помогнеш с отверка но трябва да си внимателен 

- suba
- Автомобил: AUDI А6
- Двигател: APS
Тази в жабката свети само като си с включени габарити.
- tihmir
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря ви колеги.
Наистина крушката в жабката свети само ако си на габарити или на фарове (не го бях забелязъл до сега
- мой пропуск)
А тази крушка отзан я изкарах с отверка. На само тяло си има метална пластинка, която трябва да се притисне, обаче я видях след като я бях свалил. Аз разбира се я свалих от другата страна на пластинка
. Добре, че не счупих пласмасовите крачета от другата страна
Наистина крушката в жабката свети само ако си на габарити или на фарове (не го бях забелязъл до сега

А тази крушка отзан я изкарах с отверка. На само тяло си има метална пластинка, която трябва да се притисне, обаче я видях след като я бях свалил. Аз разбира се я свалих от другата страна на пластинка

- valerius
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
tihmir написа:А тази крушка отзан я изкарах с отверка. На само тяло си има метална пластинка, която трябва да се притисне, обаче я видях след като я бях свалил. Аз разбира се я свалих от другата страна на пластинка![]()
. Добре, че не счупих пласмасовите крачета от другата страна
абсолютно всички кръшки по купето и вратите са на тоя принцип и така се свалят.
- BigTo
- Автомобил:
- Двигател:
Извинявам се на колегата, ама сега се сещам: Може ли някой да постне снимка как се сглобява тая пущина, че аз я извадих ама сега котараци, не мога да я наглася точно както трябва да е.