Не си взимайте HOMEBOX а МТел
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Не си взимайте HOMEBOX а МТел
Колеги пиша като един опарил се.Гледах рекламата на МТел който предлагат безжичен интернет UNLIMITED за 30 лева на месец и доста добра скорост към 300к.Отидох ,подписах договорчето за 2 годинки,прибрах се вкъщи разопаковах лъскавото китайски устройство дето го дават безплатно/то не че струва повече от 60-70 лева/ пускам всичко 6.След няколко дена скороста пада адски много 10к
.Звъня и кво ми казват - в договора си пишело ,че след тегленето на 2,5 ГБ с цел ненатоварване на мрежата скороста пада по усмотрение на М-Тел.Следва въпорса как да прекъсна договора - отговор - като ис изплатя оставащите месечни такси /не за 3 не за 6 месеца ,а оставащите/ което се равнява на има няма 720 лева.Теглих им няколко майни съвсем гласно.Направо съм бесен - бягайте далеч от М-Тел

- koby
- DarkSidE of The WorlD
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Не си взимайте HOMEBOX а МТел
Точно така колега трябваше и да ги набиеш 

- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
E, ти от Мобилтел очакваш нещо за краен клиент, което да не е мулти-хипер-мега пръчковидно?
Що си не чете договорчето, а?
Да видим какво ще стане и с идеята за HD излъчвания на тия чифутски тупани...
Що си не чете договорчето, а?
Да видим какво ще стане и с идеята за HD излъчвания на тия чифутски тупани...
- Rabbit_TDI
- Контакти:
Трудно можеш да прочетеш договор от 8 старници с ситен шрифт напълнен в първите 5 с мрежови термини /отнеми почти час вкъщи/.Да не говорим как подвежда реклмата - пълни боклуци.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
С пръчковидния нет на БТК АДСЛ нещата стоят по абсолютно същия начин + това, че мизерния им договор се самоподновява ако изтървеш срока да го прекъснеш 
Добре, че чичи намери правилните хора да му прекратят договора без неустойки, че все си бех изгорел
Добре, че чичи намери правилните хора да му прекратят договора без неустойки, че все си бех изгорел

- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Eпа, те БТК са същите чифути...
Договор СЕ ЧЕТЕ. Което не се разбира - пита се. А всъщност - първо се пита/проучва, па тогаз параф.
Договор СЕ ЧЕТЕ. Което не се разбира - пита се. А всъщност - първо се пита/проучва, па тогаз параф.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
сега ще дойде колегата "М" от бтк да ви шока канчетата 

- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
Чичи, добре, че си намерил правилните хора...
То вече така стана, че като ходиш да подписваш няк'ви л@йна, трябва да взимаш адвокат с тебе.
То вече така стана, че като ходиш да подписваш няк'ви л@йна, трябва да взимаш адвокат с тебе.
- Rabbit_TDI
- Контакти:
В офиса сме БТК - преди и аз си мислех ,че нета им е смотан ,но сега прозрях истината - прекрасен е - верно 50-100 к ама найстина са неограничени.
Поучителния тон едва ли е от полза на Рабит-а.
Аз също не чета буква по буква такъв вид договори.Едва ли и всички вие тук четете 8-10 страници с умален шрифт.
Моето мнение за Мтел като компания от известно време е че са едни долни педалчета.щом след 5 години договор с тях и над Х000 лева дадени им от мен за този период не ми дадоха човешки да си взема номера в началото на тази година,те не заслужават друго определение от мен.
За тях заблудата на потенциални клиенти си е вид реклама от край време,неетични са,да не говоря за все по-отчайващата липса на лЮбезност у техните служители.
Аз също не чета буква по буква такъв вид договори.Едва ли и всички вие тук четете 8-10 страници с умален шрифт.
Моето мнение за Мтел като компания от известно време е че са едни долни педалчета.щом след 5 години договор с тях и над Х000 лева дадени им от мен за този период не ми дадоха човешки да си взема номера в началото на тази година,те не заслужават друго определение от мен.
За тях заблудата на потенциални клиенти си е вид реклама от край време,неетични са,да не говоря за все по-отчайващата липса на лЮбезност у техните служители.
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
groznika написа:С пръчковидния нет на БТК АДСЛ нещата стоят по абсолютно същия начин + това, че мизерния им договор се самоподновява ако изтървеш срока да го прекъснеш
Хихихих, Чичи, сетих се как се драхме преди години на тема БТК кол центрове
И с риск пак да се почнем ( скоро не си минавал покрай офиса да обядваш, та да обърнем по някоя бира ) щи кажа че съм с тоя пръчковиден нет на БТК от вече ... ба ли го - 2 години и кусур
Нета ми е падал 2 пъти точно
А за договора - прави сте и двамата, но това е обществена тайна че във всички такива договори има подобни клаузи, как може да повярвате така наивно в "добрината" на БГ провайдърите
Нека ми се подновява на мене, аз нямам против
LILO&STICH написа:сега ще дойде колегата "М" от бтк да ви шока канчетата
ИДААААААААААААААААААААААА
- vasstop
- Гадфадъ'

- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Интересно, гледал си, че предлагат неограничен (като трафик) интернет със скорост ДО 300кбита/сек., а ти пишеш 'към 300к'.Rabbit_TDI написа:Гледах рекламата на МТел който предлагат безжичен интернет UNLIMITED за 30 лева на месец и доста добра скорост към 300к.
Отделно трябва да се гледат скорости за download и отделно за upload
Гарантираните скорости и преди в миналото, и сега са доста скъпи.
Но като не питате преди да подписвате е така.
Обикновените потребителски договори за интернет доставка винаги са с посочени скорости ДО определен лимит, а не ОТ определен лимит до друг лимит.
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Помня драмата в онази тема 
Тогава АДСЛ беше в зората си и нещата въобще не седяха както в момента. Въпреки това не бих си сменил сегашния нет за нищо на света най-малкото защото ми е без пари
Тогава АДСЛ беше в зората си и нещата въобще не седяха както в момента. Въпреки това не бих си сменил сегашния нет за нищо на света най-малкото защото ми е без пари

- Rabbit_TDI
- Контакти:
Пиша "към" защото не тегля торенти и няма голямо занчение за мен дали е 200 ,дали е 300.....Проблема е ,че скороста пада 20-30 пъти след това
и нета става почти неизползваем.Да не говорим какво се случва когато някоя програма иска ъпдейт.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”