знам,че има доста теми за правене на решетки,но се кефя на творението си и реших да споделя начинанието ми...
http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... 334&view=2
искам да кажа,че е направена на бързо и не съм се церемонял много в направата и.нито съм харчил луди пари за добри лепила,нито за лазаерно изрязване,нито за нищо.
вчера даже когато паркирах,некав спря и ме попита от каде и за колко съм я взел тая решетка.когато му отговорих,че е за 10 лв и 1 бира време и тоя гледаше като теле в железница
искам мнения колеги!

решетка за 10 лв:)
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Re: решетка за 10 лв:)
Радвам се, че си се хванал да правиш нещо но с тази мрежа за кокошки просто .. ужасно е 

-
- Автомобил:
- Двигател:
е исках да е по ситна,но такава намерих само в първите 2 магазина за авточасти,в които влязох.а и емблемата си е в къши,кат ми писне да я гледам така и като и се накефя ще я махна за 1 мин и готово.
мерси за мнението

мерси за мнението

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
mirro_21 написа:е исках да е по ситна,но такава намерих само в първите 2 магазина за авточасти,в които влязох.а и емблемата си е в къши,кат ми писне да я гледам така и като и се накефя ще я махна за 1 мин и готово.
мерси за мнението![]()
Колега така на външен вид изглежда изчистена но по-добре или я боядисай в цвета на колата или я махни... това е мое мнение де.. защото камъчетата влизат по лесно така в радиатора с тези големи отвори и се сещаш какво става.. според мен всеки трябва да е различен но Стоковата решетка ми харесва повече, браво за ентосиазма

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
За мен лично е тип "комарник". Такова нещо, за да сложа на колата си трябва да съм
Евала за ентУсиазма, но резултатът не ме кефи особено 

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Поздравления за ентусиазма, но ако я пръснеш черна мисля че няма да изглежда толкова "ТюНИНГ".
-
- Автомобил:
- Двигател:
е оригинален "комарник" на FK e 140лв,е да те са черни,но мен бяла по ми харесва.замисала беше да слея някак си фаровете и да се получи 1 бяла лента отпред,нищо друго.
благодаря за мнението

благодаря за мнението

- did0ni
- Автомобил:
- Двигател:
Трябваше от черна поне да е като мойта
А същност актуалната цена на FK-то е 99 лв.

-
- Автомобил:
- Двигател:
е нали казах вече по горе,че и черна търсих(все пак е 10 лв)и да си направя макети и с двата цвята да видя как е,но уви само такава намерих.мислех да ходя до илиенци,но ме е страх,че като ида там ще си оставя заплатата,за еи такива глезотиики
(ше бъда като жена в цикъл пред outletcenter)

-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
На мен пък ми харесва, е ако беше с по-ситни отвори, и може би черна щеше да е по-добре.
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996

mirro_21 написа:...мислех да ходя до илиенци,но ме е страх,че като ида там ще си оставя заплатата,за еи такива глезотиики![]()
![]()
(ше бъда като жена в цикъл пред outletcenter)

Тва с илиенцито разцепи мрака честно. Дано скоро сам осъзнаеш колко "качествени стоки" предлагат на илиенци... и да се отцепиш от илиенци перформънс тЮнинг групата.
Интересно, но предпочитам комарник от 99 лева (готин е дагоева) , отколкото рабицова мрежа за циментиране.
... Абе не ги слушай тия.... важното е ти да си я харесваш....
- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Може да вземеш един спрей и да я направиш черна. По-добре ще е.
- D1ko
- Автомобил:
- Двигател:
Даже може да си направиш дупка за емблемата на WV и да си я сложиш самоче да е черна и решето и то да е черно направо ще е убиец 

- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
Аааааааа ама тя е върху ребрата сложена, аз докато се осъзная.
Няма ли как на тая решетка на полото да се, отделят ребрата, и мрежата да влезе по навътре, щото така ми прилича на москвич с вестник от преде, за през зимата.
и естествено да се боядиса черна, контраста е прекалено голям. иначе самата мрежа си е супер като размери.
Да позаприлича на това:

Няма ли как на тая решетка на полото да се, отделят ребрата, и мрежата да влезе по навътре, щото така ми прилича на москвич с вестник от преде, за през зимата.
и естествено да се боядиса черна, контраста е прекалено голям. иначе самата мрежа си е супер като размери.
Да позаприлича на това:

-
- Автомобил:
- Двигател:
мерси за предложенията колеги.то идеи много,но времето е малко.са в неделя мисля да сложа и на предната броня(тая пласмасовата лента,дето е над ножа),пак от същата мрежа да видя какво ще се получи.еи така да я снимам да си я имам за спомен така.после мисля да пробам и с други мрежи и други методи за напасване на мрежите.
още 1 благодаря за предложенията ви

още 1 благодаря за предложенията ви