здравеите,
карак колфче 1.6 93г 75 коня мисле че беше ,бъпроса ми е следния:
може ли разади жилото да ми отлепя толкова на горе като пускам педала на саединителя и се осешта едно като прескачане сякаш че жилото е позакъсано някаде,ходих на сервиз и ми казаха да сменям саединителя за което ми изкат кам 210 лв с труда.самонатягащ ми е саединителя.ако някои се е зблъсквал с подобен проблем ще сам благодарен да сподели и ако някои може да ми каже какво означава това CL отзад тето го пише на багажника.аз знам че ще е нещо за двигателя амам не знам какво точно.Малко ме е срам да си призная ама не знам дали колата ми е моно инжекчия или карбуратор мн се самнявам да е пълна инжекция
благодаря
саединител отлепя почти на края горе
-
golfmk1
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Re: саединител отлепя почти на края горе
моно(голф 3 с карбуратор няма произведен)1.6 пълен инжекцион е 101ps
- Fripon_X
- Автомобил:
- Двигател:
Колега оправи си малко граматиката. И
първо. Второ самонатягащ се съединител няма а е самонятагащо се жило което е 80 билетчета.
първо. Второ самонатягащ се съединител няма а е самонятагащо се жило което е 80 билетчета.-
mihailovi
- Автомобил:
- Двигател:
колега кво се заяждаш? ти да не си се родил научен?все пак благодаря и на двамата не мога да разбера само защо е тая дразга м/у колеги в тоя саит,само гледате как да се изпокарате маи....и да ползвах търсачката ама не открих тва дет митрябва пак и вие не сте ми отговорили де.....
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Колега,никой не се заяжда с теб.Просто граматиката ти е под всякаква критика,това се учи до осми клас.Никой не е перфектен,но пък не можеш да пишеш като първокласник.Това показва липса на уважение към тези,които четат това,което си написал.А сега по темата:
Свали жилото и провери да не е тръгнало някъде да се къса.Ако е здраво,дърпаш ръчната и слагаш на четвърта или пета скорост.Даваш газ до към 3000оборота,и пускаш съединителя.Ако загасне веднага,добре.Но ако се чуди дали да загасне,съединителя ти е за смяна.И както каза колегата преди мен,самонатягаш се съединител няма.Има саморегулиращо се жило.
Свали жилото и провери да не е тръгнало някъде да се къса.Ако е здраво,дърпаш ръчната и слагаш на четвърта или пета скорост.Даваш газ до към 3000оборота,и пускаш съединителя.Ако загасне веднага,добре.Но ако се чуди дали да загасне,съединителя ти е за смяна.И както каза колегата преди мен,самонатягаш се съединител няма.Има саморегулиращо се жило.
- chefo.gti3
- Автомобил:
- Двигател:
Свали жилото и провери да не е тръгнало някъде да се къса.
ами ако е трагнало какви са признаците
ами ако е трагнало какви са признаците
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
- S.Nikolaev
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
а за въпроса за CL(понеже вече е отговорено по другия
) голф мисля че имаха три вида CL - слаб мотор без никакви екстри
GT - средно силен мотор с някои екстри (ел. стъкла....)
GTI - силен мотор (кр, абф, вр6...) и всички екстри (в по-вечето случаи)
-
emo-gar
- Автомобил:
- Двигател:
Хм,а как се означава "слаб мотор с всички екстри" и "силен мотор без екстри"-абе спамя по темата,но не е баш това отговора.По-просто звучи:степен на оборудване,включващо и двигателя.А колегата да си купи няколко букви и да отстрани досадния пропуск на производителя
За съединителя:ако за 210 му го сменят-добра цена е за комплексна смяна(само труда е над 100лв,то какво остава за съединител!)На бенцовия голф го чакаме вече 3-та година да се предаде,но се държи без промяна-високо и удобно(не заяжда нищо,не буксува и придърпва),пък и градско се кара,така че и да откаже -ще го приберем някак
За съединителя:ако за 210 му го сменят-добра цена е за комплексна смяна(само труда е над 100лв,то какво остава за съединител!)На бенцовия голф го чакаме вече 3-та година да се предаде,но се държи без промяна-високо и удобно(не заяжда нищо,не буксува и придърпва),пък и градско се кара,така че и да откаже -ще го приберем някак
-
mihailovi
- Автомобил:
- Двигател:
благодаря на всички и се извинявам за неграмотното писане,че сам зле с писането зле сам но там проблема беше че бързах и мн мн не гледах какво натискам ама ..... няма да се оправдам сега.....ВИНОВЕН и пак благодаря на всички отзовали се на темата ми .ще пробвам това което ми казахте и ще пиша като ми остане време .Поздрави на всички и лека вечер
П.с. тука в Нова Загора цената на феродото беше около 40лв. а притескателен кам 75-80лв или обратното ще ви излъжа .Пък за работа изкат 70лв.
П.с. тука в Нова Загора цената на феродото беше около 40лв. а притескателен кам 75-80лв или обратното ще ви излъжа .Пък за работа изкат 70лв.
- valkilmera
- Автомобил: Golf3 4 Audi A3
- Двигател: ABS AZD 8P
golfmk1 написа:моно(голф 3 с карбуратор няма произведен)1.6 пълен инжекцион е 101ps
Kак ще няма голф 3 1,6Ми
- S.Nikolaev
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
emo-gar написа:Хм,а как се означава "слаб мотор с всички екстри" и "силен мотор без екстри"-абе спамя по темата,но не е баш това отговора.По-просто звучи:степен на оборудване,включващо и двигателя.А колегата да си купи няколко букви и да отстрани досадния пропуск на производителя
Пак прочети пич и отново отговори... или по-добре недей да отговаряш като не можеш да четеш... извинявам се но...... пише СЛАБ МОТОР БЕЗ ЕКСТРИ.....
и аз да те попитам нещо ->
слаб мотор какво значи?
силен мотор какво значи?
без екстри какво значи?
с всички екстри какво значи?
извинявам се за спама но...... просто на такъв коментар не мога да се сдържа...
-
emo-gar
- Автомобил:
- Двигател:
S.Nikolaev написа:а за въпроса за CL(понеже вече е отговорено по другия) голф мисля че имаха три вида CL - слаб мотор без никакви екстри
viewtopic.php?p=718704
-
golfmk1
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
пише че няма с карбуратор 

- cokpat
- Автомобил:
- Двигател:
Относно буквите CL:GT....
има и GL-гранд лукс само това знам.
Относно съединителя-колега сменяй го навреме защото лошо става.
Аз не го смених навреме и на едно кръстовище неможах да трагна.350 лв. с труда.
има и GL-гранд лукс само това знам.
Относно съединителя-колега сменяй го навреме защото лошо става.
Аз не го смених навреме и на едно кръстовище неможах да трагна.350 лв. с труда.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”