SE k800i умря
- boyan.chav
- Автомобил: VW Golf IV 1998
- Двигател: 1.4 16v 75hp AHW
- Контакти:
Re: SE k800i умря
Махнах батерията за няколко минути и пак не ми идентифицира телефона. Ток в нея има. Отказвам се, утре на сервиз 

- avanto
- Автомобил:
- Двигател:
Там няма как да не го оправят
А като вкараш кабела в телефона чуваш ли сигнала за ново включено устройство ? Да не би да има проблем с драйвера ? Като задържа за пръв път "C" и мушна кабела излезе ли ти ново усройство и да иска да инсталира драйвер ?

-
- Автомобил:
- Двигател:
Имах същия пробмел с W810i. Но с програмата за ъпдейт - SEUS се оправи работата.
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Добре бе чеовек,ако батерията ти е паднала до край и примерно буксата/зарядното е здало багажа и не можеш да заредиш. И без никакъв ток в телефона как ще го ъпдейтнеш

- fac3`t0`fac3
- Автомобил: Vw Golf ABF
- Двигател: ABF
Ако телефона ти е бил кодиран към само 1 оператор и след това се мъчиш да сложиж карта, а той се оказва кодиран може и така да е станало. Пиши ни на посочения скайп-обещавам помощ

- boyan.chav
- Автомобил: VW Golf IV 1998
- Двигател: 1.4 16v 75hp AHW
- Контакти:
avanto написа:Там няма как да не го оправятА като вкараш кабела в телефона чуваш ли сигнала за ново включено устройство ? Да не би да има проблем с драйвера ? Като задържа за пръв път "C" и мушна кабела излезе ли ти ново усройство и да иска да инсталира драйвер ?
Имам инсталирани драйвери, като вкарам UBS-то, компа засича телефона, издава звук.
kaiser666 написа:Добре бе чеовек,ако батерията ти е паднала до край и примерно буксата/зарядното е здало багажа и не можеш да заредиш. И без никакъв ток в телефона как ще го ъпдейтнеш![]()
![]()
![]()
Не е от батерията, последно като беше включен телефона имаше около половин чертички ток, пък и като я лизна ми бръжди на езика

fac3`t0`fac3 написа:Ако телефона ти е бил кодиран към само 1 оператор и след това се мъчиш да сложиж карта, а той се оказва кодиран може и така да е станало. Пиши ни на посочения скайп-обещавам помощ![]()
Не е кодиран към само един оператор, телефона е закупен от независим ГСМ магазин, изпробвал съм го и с други карти.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”