http://www.stickdeath.com/2005auto.html
СЕГА остава някой наистина да я разработи

СИСТЕМИ ЗА БОРБА С АВТОКРАДЦИТЕ
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
- Crazy_hatteR
- Автомобил: A6 C5 1.8T + Mk IV 1.6 + B3 1.8Mi
- Двигател: AEB 1.8T + AKL 1.6 SR + 1.8 RP
В кръга на шегата един приятел адвокат си инсталира електрошоково устроиство под седалката което се задейства 10-15 сек. след като седнеш на седалката - ако не натиснеш скрит бутон разбира се . Резултата - след няколко дни и два електрошока в слабините го демонтира и с кеф изпробва колко далече може да го хвърли . Когато го попитах защо го маха , дали не е вършело работа , той ми отговори , че даже прекалено добре си вършело работата : " Първия път , казва , се прежалих , защото сам си бях виновен че забравих за електрошока , но втория път се качвам в колата с чаша горещо кафе в едната ръка , чанта с документи в другата ръка и ключа с дистанционното между зъбите . Докато се оглеждам къде да оставя кафето за да натисна скрития ключ и с единия крак съм в колата , а другия е на земята получих солидна доза електричество в топките , от което подскачам нагоре и с главата си разбивам пласмасовата кора която е над вратата на колата , в следствие на шока и на удара с главата със зъбите си строших дистанционното на колата и обилно се полях с кафе . В резултат на това , целия облян в кафе с огромна цицина на главата трябваше да се обаждам на приятели за да ми донесат резервното дистанционно и дрехи от Карлово и закъснях за дело . "
Това ме демотивира въобще и да му искам схемата за монтажа на такова устроиство .
Това ме демотивира въобще и да му искам схемата за монтажа на такова устроиство .
- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Нещо подобно твърдях няколко поста по-нагореCrazy_hatteR написа:...

Гледъл съм един документален филм за Йоханесбург(ЮАР) който е един от най-престъпните градове в света!
Тука сме цвете в сравнение с там

Както си спрял на кръстовище те измъкват от колата...не говорим изобщо за кражби а за грабежи. Та филма беше за инженерни разработки за защита. Всички до едно бяха монтирани извън колата. Като се почне от газови горелки на страничните огледала и се стигне до метална шина която се завъта отдолу под прага и чупи краката на престъпника.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”