Значи от климатика капенето си е съвсем различно от това, за което аз питам. Точно по средата на коратапочти всеки път като го паркирам някаде пасатя и като трагна след това по земята има една малка точица течност..а бе мн малка някакаф грам сигурно. И първо си мислех да не е масло..ама не е.Не е такова черно и не мирише на масло изобщо, апък и нали гледам в гаража избледнява след време. Мислех си да не е спирачна течност или хидравлично масло,но и това се оказа, че не е.Просто всички казанчета за течности са си пълни. И като бях при майстора ония ден и той ми показа една тръбичка по двигателя, по която минавал въздуха, който се изхвърлял от под буталата ли точно не разбрах. Но по нея минавал въздух. И той обясни, че по нея става конденз и се оттича и заради това така капвало от време на време. И поисках да е сменим ама той вика тя си е здрава няма смисъл. А и не можеше да гарантира, че след смяната ще спре тази работа. Тръбичката представлява точно под капсулата на двигателя и върви вертикално надолу.Една не много дълга- някаде около 30 см и в магазина ми казаха, че струва 40 лв?