ПС: Ако някой знае също откъде да си купя тапа за дупката на калника която ми остана след като ми счупиха антената да свирка също
Продават ли се само стъклата на халогените на Голф3
- LUDsAUDI
- Автомобил:
- Двигател:
Продават ли се само стъклата на халогените на Голф3
Днес сутринта ставам излизам си с Голфолина и като са прибрах забелязах, че някой хубавец ми е счупил стъклата на халогените. Братовчед ми имаше стар счупен халоген и си взех едното стъкло от него, остана ми обаче пасажерския който немога да намеря, минах по няколко морги и магазини за аксесоари но уви или няма или продават целите комплекти. Някой случайно да знае къде из Варна може да има? Или пък ако някой колега има излишен или счупен халоген със здраво стъкло съм готов да си го купя на разумна цена. Благодаря и поздрави
ПС: Ако някой знае също откъде да си купя тапа за дупката на калника която ми остана след като ми счупиха антената да свирка също
- GRUEL
- Автомобил: 1995 Golf III GT
- Двигател: AEK
Re: Продават ли се само стъклата на халогените на Голф3
Само стъкла не продават. Продават стъкло с пластмасата около него (предната част на халогена), ама много рядко се срещат. Миналата година видях в един магазин и си взех 2 броя по 10 лв.
- LUDsAUDI
- Автомобил:
- Двигател:
Мммммм неска пообиколих доста места никъде нямаше, утре евентуално ще мина през останалия брой автоморги които не посетих, дано да изкочи някъде нещо. Дотогава ако някой изрови някое стъкло от гаража или мазата да пише 
- ilkomuhata
- Автомобил:
- Двигател:
GRUEL написа: Продават стъкло с пластмасата около него Миналата година видях в един магазин и си взех 2 броя по 10 лв.
А да кажеш ако се сещаш кой е бил магазина или къде се намира
- GRUEL
- Автомобил: 1995 Golf III GT
- Двигател: AEK
Някакво малко магазинче на симеон беше, ама кое точно не мога да се сетя
...
...- fill
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
LUDsAUDI написа:Ако някой знае също откъде да си купя тапа за дупката на калника която ми остана след като ми счупиха антената да свирка също
Тапи има в Юнитрейд струват около 2 лева