Помош немога даси затворя Шибедаха на Г3-та
- master_duke
- Автомобил: Passat B5
- Двигател:
Re: Помош немога даси затворя Шибедаха на Г3-та
колеги и аз имам проблем с шибедаха но при мен не се чу нещо да се счупи или от тоя род просто спря да се пребира... бутона натискам неще чувасе релето на двигателчето ... бушоните са здрави .. принудително се пребира перфектно без да чатърка или да се усеща нещо натрошено. От какво може да е ?
- venll-vr
- Автомобил:
- Двигател:
master_duke написа:колеги и аз имам проблем с шибедаха но при мен не се чу нещо да се счупи или от тоя род просто спря да се пребира... бутона натискам неще чувасе релето на двигателчето ... бушоните са здрави .. принудително се пребира перфектно без да чатърка или да се усеща нещо натрошено. От какво може да е ?
Проблема ти може да е на три месата.
1. В самото копче за отваряне и затваряне да не прави добър контакт. Решението е да го отвориш и почистиш.
2. В куплунга който влиза в платката при електромотора. Решението е почиставане и презапояване на буксата към платката.
3. В електромотора. Тука трябва да го свалиш, разглобиш, почистиш и смажеш.
В някои от темите има линкове към руски сайтове как се прави това.
- master_duke
- Автомобил: Passat B5
- Двигател:
мерси колега ... но копчето си работи ... и свети като съм на контакт ... имам комфорт към центарлното и като задържа не се пребира .. както се пребираше до сега а значи остава викаш моторчето да се прееб... не можах да намеря такъв линк . в варна да знаеш някои да върши тази услуга и оринтировачна цена
- venll-vr
- Автомобил:
- Двигател:
http://volkswagen.msk.ru/forum/index.ph ... opic=86707
това е линк за ремонт на ел часта на шибидаха
това е линк за ремонт на ел часта на шибидаха
щом като е блокирал не го назорвай!Ще изпуши моторчето!!!Аз имам същия проблем!Мислех,да го сваля и да го закрепя някакси!Благодаря на всички ви !!!!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”