Изгасна в движение и дотам...

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
VaNk0_1
Автомобил:
Двигател:

Re: Изгасна в движение и дотам...

Мнениеот VaNk0_1 » Пон 03 авг 2009 14:56

Няма нищо езгоряло просто като съм сменял бубината предния път (тя беше капсулована за комутатора) и при запояването на двете връзки към комутатора едната или несъм я запоил добре или се е разпоила незнам, но я запоиха и стана... Само дето дадох 5 лева :D

rudoni
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rudoni » Пон 03 авг 2009 22:39

браво!

Потребителски аватар
swissmad
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот swissmad » Чет 06 авг 2009 21:38

matich написа:Здравейте, от скоро и аз имам голфIII 97г 1.6i /101кс Много си го харесвах, не че сега не го харесвам само че взе да прави същите тези номера.Както го карам изгасва и нито с бутаве нито на стартер иска да запали.Имам познати в сервиз казаха че бил датчика на хол.Е смених го .2 пъти първия не бил качествен за втория нямало гаранция.Вече не искам да са ми познати :).Проблема си остава.Междувременно на мой близък приятел племенника му дойде една вечер защото вечерта се случи пак да изгасне и се оказа прекъснат главен кабел.Смених го и тръгна.То не беше радост то не беше чудо.Не беше вървял така от как съм го купил.До преди няколко дни.Същата история само че сега като изтине двигателя пали.Е сега вече не знам какво да мисля.Ако някой има идея след всичките ми обяснения ще съм му много благодарен.

само че сега като изтине двигателя пали

Датчк на хол е.Така ми беше с полото.Като загрееше- губеше центровка и гаснеше. Сменяй го с БОШ.Моя го купих от Ауто + около 50 лв беше.

Потребителски аватар
overapac
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот overapac » Чет 06 авг 2009 21:40

:beer :beer :beer

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”