малко снимки на новия ми golf 3
- boqnov_83
- Автомобил: VW GOLF MK3
- Двигател: AFN
Re: малко снимки на новия ми golf 3
h0nda написа:Стария собственик дали няма да знае номерът на боята
Като гледам на една от снимките колата е с транзитни номера,предполагам че сега е вкарана.Колегата едва ли ще може да намери предишният собственик да го пита.
еми колегата правилно се досети аз я взех след като я вкараха и няма как да питам предишния собственик който е в германия
пък и няма никаде обузначение каква е боята 

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Колега немогат ли по капачката на резервоара да ти направят боя? И ако не стане това е лошо ще трябва да я пребоядисваш в друг цвят! Дори и да намериш кой да ти направия тази боя ще струва доста пари но късмет с проекта прави си го както на тебе ти харесва!
п/п Неможе всички Голфове да са еднакви я !
п/п Неможе всички Голфове да са еднакви я !

и аз това имам предвид
еми нестава кви ли не хамелеони не пробахме ама такъв няма точно а пак и ако има ще е от порядака на 1200лв литъра и на всичкото от горе неможеш да си поръчаш по малко от 1л а пък то с 1л ще боядисам цялата кола и общо зето е голяма брада

- bodlio_
- Автомобил:
- Двигател:
Колега мисля че знам на едно място кадето могат да ти боядисат в плевен има един сервиз мн добре работят но незнам какви прачки ще ти струва лично аз също ще си пребоядисам цялостноо колата и се интересувам от това нещо но не бих отишал на това място само поради една причина защото мн пари ще ми искат но за качеството ти гарантирам че ще е перфектно поне до колкото сам ходил и сам виждал как стават колите и мисля че ще могат да ти ги оправят 

- bodlio_
- Автомобил:
- Двигател:
Колега кво става с машинката имали развитие 

- Sanq_Belov
- Автомобил:
- Двигател:
Браво колега... Голфчето е станало страшно... Със здраве да си го караш и да му се радваш, поне 1 000 000 безавариини километра да му навъртиш. 

- bodlio_
- Автомобил:
- Двигател:
Колега браво има мн добър напредък, но само не е ли прекалено нисичък да не се налага пак да правиш броня иначе е страхотна машинката поздрав