в багажника влиза вода!!!

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
KARGO
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: в багажника влиза вода!!!

Мнениеот KARGO » Сря 15 юли 2009 14:56

Колега, вероятно е и да ти влиза вода от пластмасата над номера. Там често гние и водата си намира път и влиза предполагам от там където са крушките, които осветяват задния номер. Поне на мен от там ми влиза.

simi4
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот simi4 » Чет 16 юли 2009 22:13

там не съм гледал, мерси за информацията колега :да: като завали пак за 2-3 дена ще разбера дали е бил проблема само в стоповете...

mihailovi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mihailovi » Сря 22 юли 2009 18:39

на мен маи ми изпуска оплътнението на задни япрозорец и си го бех облепил с черен силикон но понеже не бях изчистил предварително мястото кадето лепих силикона и падна и повече не сам слагал....сега ми се пълни багажниката като си пусна задната чистачка направо тече от резервната гума.... но това е защото ми се счупо сщучерцето(извенете ме ако не е написано правилно) сето влиза маркуча за машинката на чистачката и става весело като си пусна чистачката....

Потребителски аватар
tisho_psg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tisho_psg » Сря 22 юли 2009 19:23

някои колега,може ли да качи снимка на въпросните отдушници които са по купето?Искам да проверя моите.

tvt555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tvt555 » Вто 28 юли 2009 23:22

Ако си слагал газова уредба виж как са ти оплътнили отворите за тръбите. Аз имах същият проблем и беше от това.

simi4
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот simi4 » Сря 05 авг 2009 19:07

кофти работа е водата, напразно съм свалял стоповете, не е влизало вода от там, днес пак всичко е мокро 24ч вали. Значи влиза вода между вратата на багажника и уплатнението на нивото на кората, и също така и кадето е закопчалката на багажника. Днес като видях че е мокро пак изхвърлих всичко от багажника до ламарина почнах да поливам с вода докато валеше :screwy незнам как минава вода между уплатнението и вратата като мястото там е с голям наклон и няма как да се задържи вода, а долу дето е закопчалката е равно и пак не се задържа нищо :banghead: Ако някой може да помогне да пише по скоро.. Утре ще снимам и ще кача снимки за да стане по ясно..

goshkogoshkov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот goshkogoshkov » Сря 05 авг 2009 19:29

аз оправих подобен проблем като свалих цялото уплатнение
на 5-тата врата
изчагърках отвътре нещо като стар маджун и после го върнах
на мястото си напълнено яко със черен силикон за стъкло и спря
да влиза вода

Потребителски аватар
balamata
Автомобил: Renault Laguna
Двигател: F3P720

Мнениеот balamata » Сря 05 авг 2009 19:34

Сложи силикон за всеки случай на гумените маншони на амортисьорите на багажника и на снопа с кабели който влиза горе в ляво на багажника.При мен теча беше от вътрешната страна на лявата греда на багажника и се стичаше отстрани покрай левия ми стоп.Намазах със силикон въпросните места,както и цялата лява греда в самия улей и засега проблеми няма.

simi4
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот simi4 » Чет 06 авг 2009 22:02

колега утре ще направя снимки и ще ги кача да уточним ( понеже тези дето ги имам са над 1мб и немога да ги кача) аз нямам маншони на амортисъорите а над тях тва трябва да са кабелите, но така се стича отстрани покрай левия и десния стоп..

simi4
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот simi4 » Съб 08 авг 2009 22:22

ето снимките

Потребителски аватар
tisho_psg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tisho_psg » Нед 09 авг 2009 18:56

колега,всички сме виждали багажник на голф 3,да беше очертал от къде ти влиза водата при теб! Не се заяждам,на мен ми влизаше вода от едни дупки разположени под табелата на номера,омазах ги със силкикон и сега чакам следващия порой да видя ще влезе ли вода,при нормални и слаби валежи е сухо :Mr Green Fun

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”