Golf IV GTI - TDI - 9000 лв. много ли са?
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
Re: Golf IV GTI - TDI - 9000 лв. много ли са?
повечето коли внесени в бг от търговци са таратайки внесени от италия много евтино а ги продават с огрмна надценка
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
tdi fen написа:повечето коли внесени в бг от търговци са таратайки внесени от италия много евтино а ги продават с огрмна надценка
Колега много внимавай какво и от кого купуваш !!!
В разбел " Продава " нищо ли не ти хвана окото ???
- kok12
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: ASZ
- Контакти:
За линка ти колега.
2/3 врати, няма подгрев седалки, старото табло, джанти 16-ки, светлия салон и то по-стария изглежда добре и отново Италия.
Най-добре виж и GTI-то сравни ги имат разлика двете коли
поздрави
2/3 врати, няма подгрев седалки, старото табло, джанти 16-ки, светлия салон и то по-стария изглежда добре и отново Италия.
Най-добре виж и GTI-то сравни ги имат разлика двете коли
поздрави
Що бе то такова си е таблото и салона на Highline изпълнението на G4.
- iavor89
- Автомобил: Golf AFN
- Двигател:
Ние взехме такъв за 16
дори и без да слушаш какво казваме влез в мобиле.де и виж каква е цената на една такава кола
защото несмятам че ще е читава за парите които казваш
и разхода е 8 на 100 при градско настъпване, а извън градско е 6 
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
ostavime написа:2002 година на 155 000 хил. км.
16 джанти има. 151 к.с. с 4 врати и т.н.
За тези пари това GTI си е направо подарък,но аз винаги съм много подозрителен когато някой иска да ми "подари" нещо - да няма после един куп "скрити лимонки"
- ostavime
- Автомобил: Мазда
- Двигател:
Отказах се поради 2 основни причини (и някои други).
Първо.
Тук ще мога да направя бартер в някоя автокъща и ще трябва реално да дам по-малко кеш пари, което никак не е зле.
Второ.
За малко повече пари от предложената оферта(около 10 000 - 10 500), може да се намери такъв автомобил и тук (може би дори обслужен, което е голям плюс), което не е за пренебрегване, защото ще може да му се обърне повече внимание в някой сервиз.
Това са двете неща, които основно ме спират и мисля да се откажа от тази покупка, която все повече ми се струва като авантюра, необмислена и риска не си заслужава.
Благодаря на всички за мненията. Ако и като харесам такъв Голф тук, ще помоля за съдействие.
Първо.
Тук ще мога да направя бартер в някоя автокъща и ще трябва реално да дам по-малко кеш пари, което никак не е зле.
Второ.
За малко повече пари от предложената оферта(около 10 000 - 10 500), може да се намери такъв автомобил и тук (може би дори обслужен, което е голям плюс), което не е за пренебрегване, защото ще може да му се обърне повече внимание в някой сервиз.
Това са двете неща, които основно ме спират и мисля да се откажа от тази покупка, която все повече ми се струва като авантюра, необмислена и риска не си заслужава.
Благодаря на всички за мненията. Ако и като харесам такъв Голф тук, ще помоля за съдействие.
- iavor89
- Автомобил: Golf AFN
- Двигател:
прав си че обслужването е плюс
все пак са си 800 лв. 
Колега тези пари изобщо не са много - направо си е супер офертата ако е безпроблемен автомобила.
Прегледай състоянието му и ако всичко по мотор и окачване е наред смятам, че ще е изгодна инвестиция
Прегледай състоянието му и ако всичко по мотор и окачване е наред смятам, че ще е изгодна инвестиция
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Ти тая дет си пуснал от обявата що милсиш че няма да дадеш 1000 за обслужване екотакси номера......Верно тая е ебати якия цвят - тъмно сиво ама салоне пък е с страшно смотани бели седалки.Да не говорим че ГТИ си е с рекаро и джанти + тва че 150 коня мотора е съвсем друга бира.
- hooligan_sk
- Модератор

- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Моя съвет е колега да си вземеш нов внос който е регистриран и е каран поне малко в България. Така на първо място ще можеш да разбереш какво е тръгнало по колата, няма да го има момента с лаченото замаскирване на търговеца. Второ регистрираната кола можеш да я тестваш надълго и на широко и да я водиш по всякакви сервизи. Трето регистрираната кола ти спестява 300лв в КАТ. Успех 
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
В КАТ регистрацията е доста по-малко от 300лв. имам познат, който регистрира за двойно по-малко
отделно няма прехвърляне и нотариус както при регистрираната кола, което е към минимум 130лв. при положение, че колата която се купува има застрахователна оценка на 2000лв. единственото, което може да спечелиш е застраховка КАСКО и ГО за няколко месеца напред и евентуално винетка.
И пак накрая опираме до късмет
И пак накрая опираме до късмет
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
последната рег. в кат я направих за 200 кинта /еко такса 135лв и номера в кат 65лв/
отделно ти трябва Г.О.за регистрацията.
отделно ти трябва Г.О.за регистрацията.
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ЕКО таксата има начин да се направи за 100лв. с правилния човек 

- kickd0wn
- Автомобил:
- Двигател:
В Продава има една яка, черна бора за 12К, в случай, че не си я видял и със сигурност е поддържана и в чудесно състояние. Аз не бих се замислил ако в момента търсех подобен дизел.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”