как да пригудя табло с оборотомер...?
-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
как да пригудя табло с оборотомер...?
здравейте колеги! от доста време имам едно табло с оборотомер обече проблема е че това табло е с една букса а моето е с 2 и вътре в буксите обувките са по големи. другото табло дето е с една букса е от голф2 GTI извинявам се за снимките малко са лоши. ако някои знае как да го пригудя на моята джетта да помага
Последна промяна от zdravko_jett на Пон 10 авг 2009 20:10, променено общо 1 път.
- alleksander
- Автомобил:
- Двигател:
Re: как да пригудя табло с оборотомер...?
Колега, първо помоли някой да ти помогне с правописа, за да е по-лесно за другите да те разбират 
Пише се "пригодя"; "му", вместо "мо" и така нататък...

- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Виж с търсачата. Може и в раздела за тунинг да има.
-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
виж ся брат тоя форум не е за обсъждане на правопис не е и за даскали по български и литеретура че съм допуснал грешки съм допуснал и то от бързане там е по големи не мо големи извинявам се за грашката не се нуйдая от такива малоумни мнения дето се отнасят за правописа ако искаш да не жиждаш правописни грешки чети си книжки и не помагаш на никои така и само да ти кажа че всички ше разберат за кво става въпрос в темата не са малоумни и не са даскалиalleksander написа:Колега, първо помоли някой да ти помогне с правописа, за да е по-лесно за другите да те разбират
- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
zdravko_jett написа:виж ся брат тоя форум не е за обсъждане на правопис не е и за даскали по български и литеретура че съм допуснал грешки съм допуснал и то от бързане там е по големи не мо големи извинявам се за грашката не се нуйдая от такива малоумни мнения дето се отнасят за правописа ако искаш да не жиждаш правописни грешки чети си книжки и не помагаш на никои така и само да ти кажа че всички ше разберат за кво става въпрос в темата не са малоумни и не са даскалиalleksander написа:Колега, първо помоли някой да ти помогне с правописа, за да е по-лесно за другите да те разбират
Ако получиш отговор със също толкова технически грешки, колкото правописни съдържа въпроса ти, едва ли ще си доволен от резултата...
Когато правиш нещо го прави като хората иначе сам се излагаш, а и никой няма желание да се напъва да разбере какво си се опитал да напишеш, че да ти помага.
Срещал съм няколко теми за табла и адаптация мисля в направи си сам, но ако търсиш със същия правопис, едва ли ще намериш каквото и да било... (както виждаш - лошия правопис само на теб вреди - мен ми е все тая за грамотността ти, ти търсиш помощ)
- xaxo666
- Автомобил:
- Двигател:
Единственият съвет които мога да ти дам е да го пуснеш за продажба и да си търсиш с 2 по стария модел оба4е явно проблема е 4е по трудно се намират .
Последна промяна от xaxo666 на Вто 11 авг 2009 16:55, променено общо 1 път.
-
theultimate
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Ще имаш проблеми и с другите уреди и е много играчка. Най-добре го продай и си купи с колкото букси ти трябва. Цените са същите. Ако е същия брой букси директно го слагаш и работи.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Колега, с кои уреди ще има проблеми? Ако някой иска мога да му демонстрирам как работи на моята кола, която е 1985 набор, а е с табло с една букса и МФА, което също работи вече...
-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
значи си го направил от 2 с 1 букса и работи, я сподели как си го направил че искам да направя иа аз това много ще съм ти благодаренstefan4o написа:Колега, с кои уреди ще има проблеми? Ако някой иска мога да му демонстрирам как работи на моята кола, която е 1985 набор, а е с табло с една букса и МФА, което също работи вече...
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
http://www.doppel-wobber.de/wbb2/Inform ... esten.html
Заповядай. Бих бил малко по-подробен, но не ми хареса тонът ти към колегите от форума. Аз също съм лют противник на неграмотността, а в първия ти пост видях нейното олицетворение. Оставям те да твориш сам, колкото да не съм оффтопик и да не съм голословен, че съм го правил.
Заповядай. Бих бил малко по-подробен, но не ми хареса тонът ти към колегите от форума. Аз също съм лют противник на неграмотността, а в първия ти пост видях нейното олицетворение. Оставям те да твориш сам, колкото да не съм оффтопик и да не съм голословен, че съм го правил.
- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
stefan4o написа:http://www.doppel-wobber.de/wbb2/Information_161_VW-Golf-MFA-nachruesten.html

-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
Re: как да пригoдя табло с оборотомер...?
благодаря много за линка ама ако имаш нещо друго да посъветваш при монтажа ще съм ти благодарен и още веднъж благодаря за линка извинявам се за правописните грешки ама ги допускам от бързанеstefan4o написа:http://www.doppel-wobber.de/wbb2/Information_161_VW-Golf-MFA-nachruesten.html
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”