Някой дали може да ми каже отзаде на таблото кав цвят се пада кабела за бушона за бензиновата помпа щаото няма никав ток до бушонът . а отзаде е мазало... има яко стъращо кабели синио с бяло е този който ме съмнява да не е той и каде трее да се боцне
Колата е 3йка 115 коня
Цвят кабел бенз помпа голф 3
-
kokskok
- Автомобил:
- Двигател:
Цвят кабел бенз помпа голф 3
Последна промяна от kokskok на Нед 09 авг 2009 19:21, променено общо 1 път.
- Skruji
- Автомобил: Golf 6 Variant
- Двигател:
Re: Цвят кабел бенз помпа голф 3
Доколкото си спомням към помпата отива червен с жълто и минава под пластмасовата кора под шофьорската врата. Ама има реле което управлява помпата, признавам си него не го знам с какъв номер е.
-
kokskok
- Автомобил:
- Двигател:
добре някой има ли идея оти няма ток ? шото аз не вдявам и така като мера маи няма и за внтилатора ток.. каот ен аконтакт а трябва примерно да има
-
ceci-brusen
- Автомобил:
- Двигател:
kokskok написа:добре някой има ли идея оти няма ток ? шото аз не вдявам и така като мера маи няма и за внтилатора ток.. каот ен аконтакт а трябва примерно да има
релето е номер 67
Последна промяна от radotom на Съб 08 авг 2009 22:44, променено общо 1 път.
Причина: превод в ефир от маймунски
Причина: превод в ефир от маймунски
- Skruji
- Двигател:
kokskok написа:добре някой има ли идея оти няма ток ? шото аз не вдявам и така като мера маи няма и за внтилатора ток.. каот ен аконтакт а трябва примерно да има
Има или няма ток на вентилатора? Защото си писал май. Перката за охлаждането и вентилатора в купето са на един бушон.
-
kokskok
- Автомобил:
- Двигател:
колега релето да не е 167 оти нямам 67
Еми само помпата няма ток там до нея бушон номер 19 който го дават за климатика и незнам си още кво има
Еми само помпата няма ток там до нея бушон номер 19 който го дават за климатика и незнам си още кво има
- overapac
- Автомобил:
- Двигател:
167 е!!

- Skruji
- Двигател:
kokskok написа:колега релето да не е 167 оти нямам 67
Ама колата трябва да е запалена за да има ток на помпата, или поне да въртиш на стратер. Само на контакт няма да има. Като дадеш на контакт помпата се включва за няколко секунди прави си налягането и се изключва. Тази галимация я управлява релето, така че виж дали има ток на релето.
-
kokskok
- Автомобил:
- Двигател:
така тука 1 приятел жичкаджия ми подшупна малко значи релето си е изрядно тествах го проверих има си плюса и постоянния и тоя дето идва на контакт обаче тоя каза че е много лошо ако я няма масата която фактически я няма оти идвала от компа....
като дам на кас постояния плус и крачето което е друго си идва и тока до бушона и тока до помпа само че са и свалих капачката и не сма пробвал дали ще запали така на късо по късно като пробвам ще ви кажа
като дам на кас постояния плус и крачето което е друго си идва и тока до бушона и тока до помпа само че са и свалих капачката и не сма пробвал дали ще запали така на късо по късно като пробвам ще ви кажа
-
kokskok
- Автомобил:
- Двигател:
хора казвайте кво да права
- Skruji
- Двигател:
Кажи най-общо какъв ти е проблема. Колата не пали и ти се съмняваш в помпата ли? Защото в началото питаш за цвета на кабела, казах ти го ти пак питаш какво да правиш. Някакви минуси плюсове от компа и т.н. са ти в главата. Като въртиш на стартер ходи ли бензин до дюзите? Провери. Замери напрежението директно на помпата, ама с мултицет не с пробна лампа, защото от една искра и знаеш какво ще последва.
И ако можеш пиши по разбрано. Срамота е.
И ако можеш пиши по разбрано. Срамота е.
-
kokskok
- Автомобил:
- Двигател:
Така нали ти обяснявам до сега накратко:
Дюзите имат ток
До релето на помпата не идва маса че да щракне релето и да прехвърли към бушона давам на късо вече има ток до помпата обаче нещо няма ток до кабелтие в смисал слагам свещ и няма искра иначе ме перна първия път тока... има некви изпалнения... по системата..
Дюзите имат ток
До релето на помпата не идва маса че да щракне релето и да прехвърли към бушона давам на късо вече има ток до помпата обаче нещо няма ток до кабелтие в смисал слагам свещ и няма искра иначе ме перна първия път тока... има некви изпалнения... по системата..
- Skruji
- Двигател:
Значи вече имаш гориво ,но нямаш запалване. Тука причините може да са много, датчик на хол, бобина, комутатор, кабели по бушониерата, имобилайзер, фабричен или не. Коя година е колата, има ли чип в ключа?
-
kokskok
- Автомобил:
- Двигател:
няма чип има неква гига смотана аларма незнам коя година е.. колата просто тая аларма квото и да и цъкйаш лампата все си свети предишния собственик е правил некви изпалнения с копчета за маса и так виа работи а ве ебало си е майакта искам да махнеме алармата и да не се знаимаваме с глупости
- Skruji
- Двигател:
Поне снимай алармата и кабелите горе долу как са свързани, да видим има ли имобилайзер. Обикновенно прекъсват един дебел черен кабел отзад на бушониерата долу в дясно като я гледаш откъм бушоните.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”