Имам следния въпрос,може ли като дам да се заключи колата да се направи така че ако има свалени прозорци те да се дигнат автоматично.И ако да другото което искам да питам има ли шанс ако нещо се прецака и като дам отключване пък да почнат да се свалят прозорците сами.Колата е голф 4 12.2001.
Извинете ако има подобна тема,търсих но не намерих.
Въпрос за централното
- xaxo666
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпрос за централното
Това към фабри4ното централно ли става дума.Наи добре отиди в сервиз за поставяне на аларми. По принцип знам 4е алармата трябва да има тази опция на фабри4ното не знам дали ще стане.
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Свали прозореца,и като заключиш колата с ключа,задръж ключа.Би трябвало да започне да вдига съклата.И обратното като отключваш задържаш и ги сваля.Поне при мен на тройката е така,не ми се вярва четворката да го няма комфорт модула.
- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
има го, но при мен става само от пасажерската врата. и това ме кара да попитам тук - какво тр. да сменя за да работи на шофьорската врата. централното отключва като въртя ключа на нея..
Пробвах да държа ключа няколко секунди,но нестана.Дали може нещо с ваг ком да се настрои или си трябва при някой алармаджия?Не че ми е толкова зор ама ми е любопитно.
- ivanbl
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
според мен е правен ремонт на ключалката и не са свързани кабелите... може и нещо да се е счупило и така да са го зарезали.... както каза колегата иди при алармаджия да ти погледне вратата
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Отиваш на алармаджия и ако имаш твоя с иаларма му казваш да ти го направи. Ако нямаш си купуваш една (за препоръчване Валкор, имам лоши спомени от евтините) и пак му казваш като ти я свързва д аго направи. Мисля, че не езадължително да има комфорт-модул за да се направи.
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
това се нарича комфорт модул и е към колата,алармата само го управлява.....ако има такава опция към нея!няма ли комфорт модул на колата по-трудно се прави....
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”